KNİGHT ONLİNE START GELMİYOR, arkadaş bu sorun nerdeyse 1 aydır sürüyo hala neyin çalışması.
Printable View
KNİGHT ONLİNE START GELMİYOR, arkadaş bu sorun nerdeyse 1 aydır sürüyo hala neyin çalışması.
Lan artik yapin Şu oyunu oyuna gİrmek İstİyoruz yeter ya paramizla rezİl oluyoruz
dÜzeltİn artik su oyunu vodofonelularda oynasin
Yeter da . Sözünüze de güven olmuyor artık. Düzeldi dediniz 1 gün için mi?
Oyunda aşırı lag ve dc olduğu için sunucuları biraz rahatlattılar sorun falan olduğu yok. Türknett ve vodafone lu olanların şansı
NTTGAME'de Çalışmak istiyorum benim bulun, merak etmeyin öğrenmem çok sürmez max 1 hafta, bak bakalım 1 tane k0xper macro kalıyormu oyunda duman cıkartırım oyundan nediyon sen Dimi ayşe abla :D
Allahtan korkmuyorsanız kuldandanmı utanmıyorsunuz derler adama.Bizim paralar yanıyor.Millet sefa sürüyor biz cefa çekiyoruz.
Adamlarda yÜz yok geÇmİŞler dİscorta hafta sonu etkinlik yapicaz %200 diyor millet oley diyor ulan bunlar kullaniyor sizi uyanin bk 2 gun rahat oyun oynatmiyorlar agziniza bir parmak bal Çalip kavanozu eve goturuyorlar haram zikkim olsun daha 2 gun olmadi dc pre cektik ya allahsiz kitapsizlar durduk yere aÇ kapa yapiyor sankİ musluk
oyuna giremediğimiz günlerin telafisini nasıl yacaksınız cok merak ediyorum aldıgımız prelerin bosa gitmesini giremedigimiz için diger oyunculardan geri kalmamızın bedelini nasıl vereceksiniz bize 2.PAKETİ merakla bekliyorum
En verimli saatlerimizde start vermiyorsun. aç gece 3 de biz oyuna bakak oyun bize baksın öküzün trene baktığı gibi.Vodafonelulara yaptığınız muamele kanser etme projesidir.
öncelikle kolay gelsin . Benim pc de hiç bir bağlanti sikintisi olmamasina rağmen sadece ko da problem yaşiyorum denemediğim şey kalmadi herşeyi yaptim fakat sonuc gine ayni premium aldiğim halde kullanamadim bu starttin bir an önce gelmesi için ne yapmamiz gerekiyor ? Lütfen bir an önce bu mağduriyetmin giderilmesini istiyorum. Gb cash pre hepsini alip da böyle ortada kalmadim hiç bir zaman . Ko ilk çiktiğindan beri oynayan biri olarak ilk defa böyle şeylerle karşilaşiyorum en kisa zamanda yardim ederseniz sevinirim. Saygilarla ...