aman hocam dikkatli olun banlanabilirsiniz
Printable View
wadafone start geliyor mu
Son yapılan bilgilendirme aşağıdaki gibidir.
https://cdn.discordapp.com/attachmen...guncelleme.png
Oyundaki yoğunluğu azaltmak için malesef türknet ve vodafone lular günah keçisi seçilmiştir. Kapasiteleri yetmiyor. Okul açılana kadar bu şekilde devam edecek. Yıllar önce de böyle olmuştu. Kapasiteyi artırmak yerine oyunda 8-16 pc ile giren hırsızlara çalışmaya devam edecekler. Hırsız diyorum çünkü oyundan para kazanmak için milletin emeğini çalıyorlar. Bu oyun para kazanmak için bir kazanç kapısı değildir. Allah'a inananlar zaten emin olsun o kazandıklarını sandıkları para bir şekilde onlardan çıkacak hatta kat kat fazlası çıkacak. Çok muazzam para kazanıyorlar oyundan o paranın nereye gittiğini bilemicekler. Şöyle düşünsünler olurda onlardan biri okursa diye yazıyorum. Devletten çalmak çok daha tehlikelidir. Çünkü kimden helallik alacağını bilemezsin.
telefonun neti ile gireyim dedim :D oda vodafon sıkıntı ya walla su oyunu bi sıkıntısız oynayamadım 15 yılı gecgindir her sene 1 ay oynaırım 2 pre yi cekmem cunku oynamamıza izin vermıyorlar sacmalık bi yerde darm yapım desen okcular var yaratık dogmadan oluyor :D bende de aynı genie var benım genie oyle acık beklıyor :D atak yapmak yok cunku mop dogmadan oluyor adam sırtından arkasındaki mopa donmeden ok sıkıyor :D
burayı neden kapatmıyolar discord kapalı ?
burayada bekleme süresi getirmişler şaka gibi abi yemin ediyorum şaka gibi