Şuan saat 21:40 ve hala start yok. 14:15 den beri start yok. Çözüme dair nasıl bir çalışma yapıyorsunuz çok merak ediyoruz. Keşke bizimle paylaşsanız.
Printable View
Şuan saat 21:40 ve hala start yok. 14:15 den beri start yok. Çözüme dair nasıl bir çalışma yapıyorsunuz çok merak ediyoruz. Keşke bizimle paylaşsanız.
Vodafone oyuna giris yapabilen oldumu ogleden beri arkadaslar
ne bi doru dürüs açıklamanız var nede bi güvence sunuyor sunuz start gelmiyor sinirden inanın bana pc yi kırdım ne yapalım illa davamı açalım
yok kimsenin kaale aldıgı
Yıllardır belki de onlarca kez bırakıp yeniden başladım bu oyuna ben bu kadar aciz kalındığını görmedim. günlerdir giremiyorum girdiğim zaman da yarım saatte dc oluyorum. Yıllardır ne kadar para yatırdım bu oyuna hesabını bile tutmadım ama her seferinde herşeyden önce emeğime yazık oldu. Yine aynı şekilde emeğime de parama da yazık oluyor resmen. Günlerdir giremiyorum girip dc yesem en azından dc oldum yoğunluktandır diye kendimi avuturdum. Start bile gelmiyo yav Start. Yazık gerçekten yazık. Şu sorunu çözün artık. En azından okuyun bi geri bildirim yapın.
vodafone start sorunu ne zaman düzelecek en azından bir tarif verebilirseniz daha makul olur.
start gelmeme sorunu ile ilgilenin artık.
Dün gayet iyiydi oyun ama 14.15 gibi bugün gitti ve halen gelmedi dc premiyum alalı 1 gün olmadı boşa beklemiyelimmi bir cevap verin silelimmi oyunu ???