Mesai başladı sanırsam :D
Printable View
Mesai başladı sanırsam :D
Exp ptden çıktım dc yedim. Herkes expe yatmış artık şu sorunu çözün zahmet olacak.
Gözünüzü seveyim ellemeyin 1 haftadır çok güzeldi girmiyordu oyun şimdi 2 saatte 2 kez gitti
Geldi gönlümün efendisiiiiiiğ
Dc ..........
bu kadar soruna rağmen hizmet aldıkları yeri degistirmiyorlar okcular 0 dc adamlar direk knighta baglılar
Gerçekten nazar değdi :) Güzeldi 1 haftadır akşam koyup sabah kalkınca çarı oyunda görüyorduk. Yine bir şeyler oldu dc yiyip exp yatmaya başladık
sabah dc yedik bir posta şimdi 16.00da yine dc.
Destan DC 19:11
yazık valla yazık 7/24 oyundayım şu utc girince ilk odada dc yiyorum internet gitti mi hayır ne alaka yani neden dc yiyorum abi
Dün jr de 1 kişi düştü bizden
Anlık Destan 1 dc
zero da dc oldu
Pandora DC ve EXP YATIŞ 08.06.2026 10:58
bu gün 2 nci dalga dc
Oreads 2 dc,
Bilginize.
Tamda düzelmişti ya noldu şimdi yine
ZERO 2. dc geldi sabahtan beri
Premiumlarim bitti teşekkürler telafi presi verirseniz 1 hafta güzel olur 5 6 gun kaybim var pc basinda olmama ragmen kaybedilen expi saymiyorum
Destan 1 draki tower ilk hak çöp oldu, içerdeyken...:confused: => Disconnected from server (2) (70) :mad:
İyi oyunlar Dc sorunu gene hortladı. Birşeyler yapılmalı artık 6. Aya giriyoruz
Beklemeye devam Sabırla iyi niyetle Dürüstçe Yani sabır taşsa ne olacak sanki.
Artık bıktık yeter bu kadar
Gene Dc olduk bir hafta rahattı başladık. Gece de gitti oyun. Artık birşey yapılmalı sıktı iyice
1 kişi çıkıp deseki hedefe aldılar bizi saldırı altındayız yada bütçe yok vs diye net bir açıklama yapsa herkes zaten bu oyunu parayla oynuyor ve durumu olanların daha çok tercih ettiği bir oyun olduğu için inanıyorum ki bu durum çözülür :D . bi gönüllülük projesi mi başlatsak küçük yetkilendirmeler verseler falan çok mu şey istiyorum acaba . birde tahminimce bu işin hiyerarşisi var isteselerde 1 seneden önce böyle bir yenilik gelmez gibi hissettiriyor
Günün sonunda drakiye girelim çara exp kasalım diyoruz drakinin başında dc yiyoruz. Yani oyuna emek verelim dedikçe emeğimizi hiçe sayıyorsunuz.
Superonline 23.28de dc yedi.
DC Problemleri yüzünden kaç %2.5 gitti haftalarca kasılan expler çöp oldu.
biz hala dc oluyoruz sorun ne zaman çözülecek
Bu bakımda Dc sorununu çözseniz mi artık bu kader kişi yanılıyor olamaz gene Dc olduk
aaa bu nedir ya aynı günde 2 kez dc 2. exp yatış saçma bir hal almaya başladı.
PANDORA 10.06.2026 2 KEZ DC
nedir arkadaş bu çektiyimiz server koptu 10060 hatası
Yönetimin amacı sanırım oyuncularını kaybetmek diye düşünüyorum. 16:48 3. dc ve 3. kez exp yatış amaç nedir ?????????????
bende yiyorum sürekli
20 dk da 2 sefer dc yedi Çar DESTAN 1