SAYIN GM LER SON KES YAZIYORUM AZERBAYCANDAN GIRIYORUM VE 10 dk OLMADAN DC YIYORUZ ILK LAG SONRA DC OLUYOZ PAZARDA 10 dk DURAMIYORUZ PROBLEMNIIZI BI AN ONCE HALL EDIN VALLAH CEKECEGIM PUS ISLERINI YAPMAYACAM..
Printable View
SAYIN GM LER SON KES YAZIYORUM AZERBAYCANDAN GIRIYORUM VE 10 dk OLMADAN DC YIYORUZ ILK LAG SONRA DC OLUYOZ PAZARDA 10 dk DURAMIYORUZ PROBLEMNIIZI BI AN ONCE HALL EDIN VALLAH CEKECEGIM PUS ISLERINI YAPMAYACAM..
APTAL EKİP YİNE İŞ BAŞINDA , ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN :o
Haydaaa vodafone 1 yıl giremiyecek heralde
Merhaba
Sayın GM ve moderatörler
Saat 2 gibi başlayan start gelmeme probleminden dolayı yazıyorum
Pus itemlerimizin boşa gitmemesi ve oyun zevkimiz almamız adına bu durumlar çözülene kadar Vpn programları kullananilirmiyiz lütfen
Farkındasınız ki corona virüs den dolayı hepimiz Evimizdeyiz ve bu zamanda daha iyi vakit geçirmemiz ve aktif olmamız hepimiz için iyi olacaktır
Lütfen geri bu mesaja geri dönüş sağlarsanız bu kadar yoğun gelen yorumlar azalacaktır.
Takdir edersiniz ki bu kadar insanın zaten can sıkıntısı varken bide bu olaylar yaşandığı için stresde oluyorlar ve okları size çeviriyorlar.
Bu önerim kendimce bu olaylar çözülene kadar bir çözüm olacağına inanıyorum.
TÜRKNET HALA OYUNDA ARKADAŞLAR SADECE VODAFONEDE GİRİŞ YOK. ARKADAŞLARIM OYNUYOR ŞUANDA , YANİ BURADA TTNET ve TÜRKNET GİREMİYOR GİBİ YORUMLARA BAKMAYIN.
Baglanti sorunlari nedeniyle CSW den de dustuk ve toparlanamadik lagtan. Bilginize.
DNS, modem reseti vs vs vs. hibirşey işe yaramıyor. belli ki vodafone kullananları başka bir firmaya çekmeye çalııyorlar. ben bunu anlarım bundan kimse kusura bakmasın. bu oyunu karantina döneminde vakit geçsin diye tekrar oynamaya başlamıştım. iyice düzeni bozulmuş oyunun zaten. neyse karantina bitince düzelir arkadaşlar rahat olun.
internetim vodofone girdiğimde start gelmiyor mobil internetimden girdiğimde sorun yasamıyorum ilgilenirseniz sevirinim internet paketim bitmeden :)
evet sayın vodafone maduru arkadaşlarım kime sövüyoz ... bi deyin ufaktan başlayak bunlara csv yalan oldu bu mına koduklarımın yüzünden
8 saat oldu yetti be artık