yani bize bi çözüm önerin artık. ya oyunu bırakın deyin ya da ttnet vs internet kullanın deyin. bu kadar insanı magdur etmenin mantığı ne ? zaten exp event dışında telafi de yok. anlamdım ben amaçlarını arkadaşların :S
Printable View
yani bize bi çözüm önerin artık. ya oyunu bırakın deyin ya da ttnet vs internet kullanın deyin. bu kadar insanı magdur etmenin mantığı ne ? zaten exp event dışında telafi de yok. anlamdım ben amaçlarını arkadaşların :S
exp bonus verdiniz kaç saattir oyuna giremiyoruz ya yeter artık
Evet yİne bİr gİrememe sorunu İle baŞbaŞayiz vodafone lerİ alalim lÜtfen arkadaŞlar bİ el atin bakem
En con uyuz oldugum nokta premium dün cektim problem bitmişti dediler diye. Bizde kek gibi güveniyoruz 1. pre zaten yalan oldu gitti bakalım 2. pre ne olucak keşke çekmeseydim !!!
SAYIN GM LER Sayın Moderatörler lütfen artık şu sorunları yaşamayalım nolur
iyice kabak tadı verdi artık oyuna 2 3 gündür giriliyor diye ki sıra beklememek için bronz pre çektim boşuna almışız. Gene hayal kırıklığı. Böyle beceriksizlik olmaz ya pvp lerde bile yaşanmıyor şu rezillik yazıklar olsun.
Ne güzel oldu %200 exp evet keşke bide oyuna girebilsek
vodafone de yine yok yine yok bi saate kadar girdik sonra kayboldu 5 gün DC pre yalan oldu exp yi boşver
DİEZİN ADREAMINDAKİ HİLELİ TREN YAPAN OKCULARA NE ZAMAN ÇÖZÜM ÜRETİCEKSİNİZ 50 metreden içimize 10 lu ok atıyor uçarak geliyor sureklı yeni karakterler açarak geliyor dieze online gm istiyoruz startın bile zor geldigi şu günlerde lütfen diezi şu hilelerden arındırın.
kaç saat oldu açılsın artık vodafone