Fırma degıstırın artık bızı magudr etmeyın aksam 2,3 saat pk atmaya gırıyoruz party topla oyuna gır dc ol 1 saat anca pk atabılıyoruz
Printable View
Fırma degıstırın artık bızı magudr etmeyın aksam 2,3 saat pk atmaya gırıyoruz party topla oyuna gır dc ol 1 saat anca pk atabılıyoruz
Exp kasamadık,Coin kasamadık,pk atamadık.Biz bu oyuna niye para veriyoruz ki? En azından bir yetkili çıkıp açıklama yapsın ''şu sebeplerden dolayı dc problemi vardır'' vs diye.Kaç ay oldu artık ayıptır enayi yerine koyulmak gibi oluyor biraz.
Dile kolay yaklaşık 3 ay olucak bu dc problemi başlayalı.Foruma bununla ilgili neredeyse 100 tane mesaj yazmışımdır. İnsanlar mecburen foruma girip bunu bildirmeye başladı çözüm olmayınca. Teknik ekip diye bahsettiğiniz grup bu problemi bu kadar zamandır çözemiyor ve kim çözecek bilmiyoruz.
Şahsi görüşüm oyuna eklediğiniz şeyler oyunda ciddi problemler yaratıyor. Hayatımızda captcha 10060 disconnect from server(3) belası yokken ben resten rese dc oluyordum sadece. Ufacık bir olaya bakıyor oyuncu kitlenizi dahada kaybetmeniz için.
https://prnt.sc/QXZtoF8uxbKU
Kendiniz silmişsiniz mesajı.
dc dc dc dc dc dc dc
Kaldırın kardeşim şu captchayı 10060 ı disconnect from server(3) denen lanet şeyleri oyunda düzelmeleri görüceksiniz direkt. Bu oyuna bunlar geldiği günden beri iki yakası bir araya gelmiyor dünyanın en gereksiz oyuncuyu yoran şeyleri.
Mümkünse 6 ay önceki cliente dönelim LÜTFEN
24.05.2026 günü 3 sefer dc yedim. En azından ex se yatmadığıma seviniyorum.
yine niye dc olduk?
DC yedik yine :d
Yok arkadas yüzde 10exp kasıyorum eksi yüzde 20 geri veriyorum bu nasıl iştir kim bunu çözmüyorsa hakkımı helal etmiyorum verdiğim para çıksın ondan
Ne desek boş gibi. Bizi dikkate alacak biri var mı? Yav kaçtır expe yatıyoruz. Siz bizi dinliyor musunuz?
Görev sıfırlanacak diye xp kasıyoruz görev yapıyoruz. 5 m xp için 30 dk uğraşıyoruz. Sonra sizin oyununuzuz bozukluğu yüzünde dc yiyoruz ve ölüyoruz. Helal olsun !
Bu forumu da bİr daha kullanmayacaĞim.
az önce ki konuyu silmişler buradan devam edersin diyeceğim ama Bu formu kulanmıcakmışsın. :)
Gerçekten "teknik ekip" diye birileri olduğuna inanmıyorum...
Bugun de dc yedik 2 kere expe yattim bugunki dc lerde , teknik ekip bayram tatiline çıktı :)
Oyuncu kullanıcı sözleşmesinin herhangi bir yerinde bağlantı sorunları yaşarsınız. Ya da etkinliklerde bağlantınız kopacak bizden kaynaklı diye bir bölüm var mı arkadaşlar
13. SERVİSİN KESİLMESİ
(a) Şirket zaman zaman bakım çalışmaları yapmak için düzenli olarak belirlenmiş aralıklarla ya da önceden uyarıda bulunarak veya bulunmadan Hizmeti kesme hakkını saklı tutar. Şirketin herhangi bir hizmet kesintisi, hizmette gecikmesi ya da herhangi bir sebeple performans hatasından sorumlu tutulamayacağını kabul etmiş oluyorsunuz.
(b) Hizmetin, şirketin kontrolü dışında da kesilebileceğini ve istediğiniz zaman Hizmete ya da hesabınıza erişebilmenizin garanti edilmediğini kabul etmiş bulunuyorsunuz. Şirket makul kontrolü dışındaki hizmet kesilmesi, gecikmesi ya da herhangi bir sebeple performans hatasından sorumlu tutulamaz.
(c) Şirket bu hususta (a) ve (b) paragraflarında açıklanan durumlar ve herhangi bir Hizmet kesilmesi nedeniyle ücretli hizmetlerin ve NPoints satın alımlarının tümü ya da bir kısmını geri vermek zorunda değildir.
(d) Şirket, oyunun sürdürülebilirliği için gerekli gördüğü takdirde oyun sunucularını birleştirme (merge), sunucu kapatma, sunucu isimlerini değiştirme veya uzun süre aktif olmayan (inaktif) hesapları ve bu hesaplardaki eşyaları silme hakkına tek taraflı olarak sahiptir. Kullanıcı, bu tür operasyonel değişiklikler nedeniyle karakter ismi değişikliğine gidebileceğini veya silinen inaktif veriler için hak iddia edemeyeceğini kabul eder.
O ilişki patlar
:)
Ne kadar sinir bozucu da olsa bu oyunu seviyorum. 5 sene bırakıyorum 1 gün karşıma çıkıyor başlıyorum oynamaya. Dile kolay 20 senedir biliyorum bu oyunu ve oynuyorum. Bugün kazansam da 28 coinde kaldım, görevleri sıfırlayamıyorum. Elimden geldiğince jr'lere katıldım. Birçoğunda kaybettim. Full pus pre ne varsa ekliyorum keyif alabilmek için. DC'ler olmasa şu an görev sıfırlamaya hak kazanacaktım. Nacizane sitem ediyorum bu mağduriyet şirket tarafından oluşturulduğundan. Sistemsel hatalar olur illa ki sonuçta birkaç kod ve eski bir oyun ama bunun telafi edilmesi bu oyuna ekmeğinden kısıp mutlu olmak için para yatıran oyuncuyu da mağdur etmemek gerekirdi. Ne diyelim şirket politikanız bu kadar rijit olmalılıydı. DC olunan jr öncesi ve anları belli bunlar için en azından telafi coin verilebilirdi. Belki yine bir etkinlik içerisinde bu coinlere ek kazanma şansı tanınabilirdi. Umarım bundan sonrası için daha eli açık olunur ve kullanıcı da küstürülmez. Teşekkürler, sorunlar çözülecektir illa ki ama bugünler çok hoş hatırlanmıyor.
Knk iyi bulmuşsun helal olsun. E o zaman bu konuda boşuna tartışıyoruz biz. Boşuna yönetime teknik ekibe kızıyoruz. Adamların yapacağı birşey yok ki. Demişler baştan böyle böyle diye. O yüzden oyunun açık kaldığı zamanlarda oynayabileceğiz. Şirket istediği zaman hizmet verecek bize. Biz bunu baştan kabul etmişiz
8,45 dc olduk devam ediyor , kaldi 13 gun pre bitiyor
ben anlayamıyorum biz dc yiyoruz da bu pazarda 50 tane çarı olan adamlar neden dc yemiyor ?
Ya şöyle bir durum var geçen ft deyim % 98 si dc yedi içerde toplam 5-6 kişi kaldık. tabi ft yarım kaldı
Parti parti dc var dalga dalga şeklinde ilerliyor.
Onlarda dc yiyor ama işte netine göre sanırım ayrışıyor bu olay
Saldırı anında bir bölüm düşerken diğerleri 2. partyi de düşüyor oyundan Parça parça.
Size şöyle söyleyim abimin evine 2 tane bilgisayar götürdüm pazar çarı yaptım onları. Abim kablonet kullanıyor ve haftada 1 anca dc yiyor :D Kutsak kablonet...
oldu bitti herşey geçti değil mi
3 gündür 1 kere dc yemedik.Bayram dönüşü dcler geri başlarsa ''birileri'' tarafından bu oyuna saldırı yapıldıgını daha net anlamış olacağız. Günde 5 kere dc yerken 3 gündür 1kere dc yemiyorsak sebebi hikmeti illaki var.
Bayram bitti gene bu konu altinda toplandik hayirli olsun dc yedik :)
Bayram bitti dcler devam. Ama en azından bayramda gitmedi
5 dk arayla z1'de 2 kere dc oldum az önce
JR bitimine 10dk kala partiden 2 kişi DC oldu. Şimdi yine komple DC
10 gündür oyun akıcı şekilde gidiyordu bu sabah dc ile uyandık. GM ekibinin bilgisine
Az önce Destan Dc
bikaç gün rahattık yina başladı dc ler bu gün 2 oldu
bir işinize yararsa 12.44 dc.