-
HALA BEKLEMEKTEYİZ LÜTFEN BİR AÇIKLAMA
Sayın Knight Online Ekibi Server Birleşiminde kaybolan hesablar için çalışmalar yapacagınızı söylediniz ticketime gelen cevaptada beklenmem söylendi ancak hala hiç bir ilerleme yok bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
portal birleşiminde usko ve euko sunucularında aynı İD ye sahip charlarım gözükmemektedir
geçerli olan id. : alsd6fe1qg idi portal birleşimi işlemini gerçeklestirdim .
usko İD yi alsd6fe1qg152 olarak değiştirdim.
uskoda oluşturdum id. altında hiçbir serverda karakter gözükmemektedir.
Şu an asıl 2 charım alsd6fe1qg İD. si altında rosetta serverinde olması gereken charlar hala banlı gözükmektedir.
Sunucu: Rosetta
Karakter: LethaLMissMiinnetSiZ
Read more: http://forum.nttgame.com/forum/showt...#ixzz3HpkVep8Q
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial Share Alike
Follow us: @KnightOnline on Twitter | 362397760484902 on FacebookSayın Knight Online Ekibi Server Birleşiminde kaybolan hesablar için çalışmalar yapacagınızı söylediniz ticketime gelen cevaptada beklenmem söylendi ancak hala hiç bir ilerleme yok bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
portal birleşiminde usko ve euko sunucularında aynı İD ye sahip charlarım gözükmemektedir
Şu an asıl 2 charım alsd6fe1qg İD. si altında rosetta serverinde olması gereken charlar hala banlı gözükmektedir.
-
SERVER= Rosetta
ID= svbest99
birleşme esnasinda karakterim kayboldu yardımcı olursanız sevinirim tskler
-
İyi günler aynı olayı bende yaşamaktayım lütfen yardımcı olun..Kullanıcı adım Casper86 server Europa
-
Server = Rosetta
ID = eu#llsrares54
-
Sayın Knight Online Ekibi Server Birleşiminde kaybolan hesablar için çalışmalar yapacagınızı söylediniz ticketime gelen cevaptada beklenmem söylendi ancak hala hiç bir ilerleme yok bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
-
Read more: http://forum.nttgame.com/forum/showt...#ixzz3RnhFJ4QC
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial Share Alike
Follow us: @KnightOnline on Twitter | 362397760484902 on Facebook
-
Euko sunucusunda Davidson isimli wariorum vardı ve bir kaç yıl ara verdikten sonra tekrar başlama kararı aldım, başladığımda euko ve europa nın birleştiğini ve usko ya taşındığını öğrendim. 5 tane 73 level ve 1 tane 79-80 level hesabıma forum üzerinden girebiliyorum fakat oyun içerisinde girmeye çalıştığımda ID-Pass yazıyorum ve ID nin yanlış olduğunu söylüyor.Bana cevap gelirse karakterlerin hepsinin oyun içi isimlerini verebilirim ve bu hesaplar için açtığım hotmail adreslerinide, teşekkürler.
-
Galiba Benim Char da Bu Ara Gitti.... Cypher Serverın da Full İtemli Bir Charım Vardı... Kullanılmayan Hesaplar Silinecek Tarihini Gördükten Sonra Oyuna Gireyim Char Kalsın Dedim... Fakat ID ve Şifre İle Giriş Yaptıktan Sonra Bakıyorum Hiçbir Server da 1 Tane Bile Hesap Gözükmüyor... Acaba Bununla Alakalı Olabilir mi??? Hesap Silinmesi Tarihinden Önce Oyuna Girdiğim de Eski Cypher da Olan Charımı Bulamadım Yani.... Yardımcı Olursanız Sevinirim... En Azından Cevap Dönerseniz Yeterli Olur....
-
Benimde karakterim silinmiş oralarda hala yardımcı olabilecek varmı ?
-
Merhabalar İlk server MANES sonrasında Attilla ve şimdi ARES
Class:Priest
Level:83 EXP %100
EUKO ve USKO birleşmesinden dolayı karakterim silinmiş yan karakterim 68 lw priest 11BeLek0mA11 karakterime de girerken dc veriyor.
Düzeltmesini talep ediyorum.