+++++++++ up
Printable View
+++++++++ up
80 levelim Golden mattock kullanamıyorum bunun telafisi için premium süremi ve silahın düzeltilmesini istiyorum.
+++++ +++ +++ up
10m para verip aldım gerçekten kul hakkı en ufak bir bilgilendirilme yapılmadı 3 günde kastım 10m'i olmaz böyle haksızlık
Tamam mevcut konudan devam edelim ama bu ne haksızlık premium bir item ama kullanılamıyor ? Ve karakterim 70 olmasına rağmen ? Düzeltme ve telafi yok. Madenin 70 üstü olması güzel olmuş tren charlardan dolayı sıkıntı oluşuyordu. Ama Golden Mattocku düzeltmeniz lazım acilen.
Yöneticiliern hala cevap vermekten kaçmaları ne anlam geliyor gerçekten bu yazılanları hiçbir yönetici görmüyor mu yoksa ? bizde inandık
@Khenarth @Eryudes @CluuTah @Patheoz
Ben bu kadar vizyonsuzluk görmedim. Afedersiniz de o aptal madenden sanki çok değerli bişi atıyormus gibi 70 lwl sınırı getirdiniz onu da buga soktunuz ?
Altı üstü 1 saatte 1 kere ms atıyor . Server dengesini değiştirecek herhangi bişi atmıyor. Eğer madene bu kadar karşı bir tavrınız varsa komple madeni kapatın sadece olta ile flash kasılsın. Bu nedir ya . Millet ilerler biz geriliyoruz.
keske 80 lwl yapsalar madeni ama aktif olsa boşa 6gün gitti yazık ya
ayıplı ürün satışı bu ve yaptırımı olmalı..bize DC satılırken satılan ürünün özelliklerinde maden de var ..başka bişey demiyorum. gereği acilen yapılsın ..