Vampiric Firemizi versiler, yürüyerek novada falan gözümüz yok .
Printable View
ben katılmıyorum 83/10 hali hazırda exp kasmaktan ( aylarca / senelerce ) zevk alan olmaz adam neden lvl kasar seviye yükselince itemlerini yapıp pk atmak için o yüzden gereksiz ama degişik aktiviteler getirilebilir heycan katmak amacı ile
reb10 gelecekse multi cliente izin verilmeli korekodaki gibi yoksa oyun oynamak gitgide zorlaşcak
bu sistem gelebilir fakat stat point yerine ulaşılması gerekli olan 83/10'a ulaşıldığında yeni skillerin gelmesi daha iyi olur bence her jop için
Gelmemesi gerektiğini düşünüyorum...
Bana kalırsa, rebith sistemi hiç olmamalı. Level olarak gitmek daha mantıklı. Tıpkı 82, 83, 84, 85 gibi.
Yapımcı firma illa rebith sistemde kararlı ise, yeni slotlar getirmeli veya yaratıklardan gelen expi baya bir arttırmalı. Aynı zamanda yayıncı firma (nttgame) pus itemleri konusunda hatırı sayılır taviz vermeli. Aksi halde o kadar çok expi herkes kasamaz, uğraşamaz. Kolay değil pre al, genie al pot al zaman harca vs vs.. Her açıdan zor bir şey exp kasmak.
Benim düşüncem oyuna yenilikten evvel bütün buglar hatalar sorunsuz olarak düzeltilmeli,bug namına bişey kalmamalı.ondan sonra yenilikler düşünülse daha iyi olur.
Glemesi her bakımdan iyi olacağını düşünüyorum hem cz hem eslatnta bir çanlılık vereceği kesin millet attı kendini pazara az canlanın :)
gelmesi bir çok düşük seviye oyuncunun oyunu bırakmasına sebet olucak
Bunlardan önce pazar tutma sorununu bir cozseniz sırf bu yüzden oyunu bıraktım