acaba swler aşırı yogunlugu kaldırmadıgı içinmi dc yaşıyoruz
Printable View
acaba swler aşırı yogunlugu kaldırmadıgı içinmi dc yaşıyoruz
Türknetin lag problemini çözünde pre alalım. Bitti düzelmesini bekliyorum. telafi falan gerek yok sadece oyunu düzeltin.
Şİmdİ herkes olarak sorunlarimiz var arkadaŞlar malum bu zÜktÜmÜn oyununa emek ettİk masraf ettİk hepsİ kaÇ gÜndÜr boŞa gİdİyor.
Vodafonun cepten kullanndiĞim İnternetİ sirf oyunun bİ tarafi bozuldu dİye gİrdİrmİyorlar. Keza 2 hafta Önce gİren ve hİÇ bİr sikinti yaŞatmayan İnterneten bahsedİyorum...
bu ne kardeşim akşam saatlerinden beri 50 defa dc olduk ttnet kullanıyorum dnslerim ayarlı düzeltemediniz gitti 20 gündür bi oyunu bu kadar zor mu ya 3 gün oynuyoruz 4. gün yine aynı kaos gireriz dc jr gireriz dc czye cıkıyorum hop charı kaldıramadan dc
Arkadaşım Sabahtan Beri TTNET'te Bi Kabloluda Bi Wifi'da DC OLuyorum Bunu Nasıl Çözeceğiz Premium Sahibi Adamım Ya Adam AKıllı Oynayamıyorum SOrun Benle Alakalı Değil.
keşke oynayabilsek
Kapatin lan kapatin yurt disina kapaatin ya arkaadas bu ne aq oyna giriyorum maks 1 dk sonra dc bu nedir yani yeter arkadas yeter kapatin lannnn yurt disina bizde bilek kapali girmeyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Merhaba , Bazen insanın yapacağınız oyunun allah belasını versin diyesi geliyor. 250 lira para harcıyorum .Dc pre alıyorum ama destana girmek için 175 sıra bekliyorum. Hadi sıra geldi girdim. Bu seferda dalga geçer gibi dc veriyor. Siz sıkıntılımısınız kardeşim? Millet sizin düzeltemediğiniz hataların zaman tutarında sil baştan oyun yapıyor.
Çoook acilen sw kapasitelerinin artırılması gerekiyor premiumla sıra bekliyorum 10 dk oldu sıradan 5 kişi düştü ilk defa bu kadar yoğun gördüm el atın acil
vodafone yine gitti start tebrikler.