Düzeltilmiş vodafone bu mu yani? Ayıp ayıp milleti kandırmayın vodafone kullanıyorum sabahtan beri 1000 dc yedim bıktım sizin samimiyetsiz iş ahlakınızdan
Printable View
Düzeltilmiş vodafone bu mu yani? Ayıp ayıp milleti kandırmayın vodafone kullanıyorum sabahtan beri 1000 dc yedim bıktım sizin samimiyetsiz iş ahlakınızdan
Vodefone internet kullanıyorum ve 5 dk duruyor carlar sonra dc yiyior ne anladık biz şimdi cok merak ediyorum. günlerdir oyuna giremiyoruz zaten tam birşeyleri düzelttik diyorsunuz 1-2 saat sürüyor. her gün bunlar ile uğraşıp duracakmıyız yetmiyormu yaptığınız film ler son verin artık
Vodafone internet kullanıyorum bende. Dün geceden beri söylediğin gibi yogun bir lag problemi ve dc olma problemi var dostum katılıyorum sana 5 dk bir dc olmak nedir. %200 exp event açmışsınız eee ne hayrını gördükki ne kasa biliyoruz ne bişi yapa biliyoruz yemin ederim 2 cara aldıgım dc preden hiç bir hayır göremedim ben 1 aylık oto loot alıyorum kullanamıyorum utanmadan dalga gecer gibi 1 günlük oto loot yolluyorlar bari yollamayında dalga geçmeyin.
bi haltı becerebilcekleri yok bunların bu gidişle oyunu bırakın demek istiyolar
oyuna girdik den 10 saniye sonra direkt olarak dc veriyor.
sorun 10 saatliğine düzelmiş anlaşılan :D
vodafone oyun yok sürekli dc oluyoruz
Vodafone'da düzelme falan yok hatta daha da beter hale geldi 5 dk duramıyorum oyunda sürekli dc oluyorum muhakkak bir çözüm bulun bu soruna !!!!!!!!
yine dc sürekli dc yiyoruz
server seçme ekranı gelmiyor yardımcı olabilecek varmı ?