Yinemi başladık ft de DC
Printable View
Yinemi başladık ft de DC
Güncel oyun gitti yazıklar olsun
Yine herkes DC tebrikler!
FT'de dc olduk teşekkürler
dc yedikkkkkk
22.19 DC Teknik ekibi ve bilgilendirme yapmayan düzeltmeyen teknik ekibi başarısızlıklarından dolayı tebrik ediyorum. Hiçbir gelişme ve ilerleme kaydedilmemesi büyük rezillik.
abicim, sunucu da mi sorun var neyde sorun varsa artik su arkadaslara bi ayar cekin. steamko sunuculari tas gibi burasi zart zurt patliyo
saçma sapan etkinlikten dc oluyoruz etkinligi bvekledigimize mi üzülelim zaten sınırlı sayıda adam alıyor zor giriyoruz birde dc yiyoruz kimsede çıkıp özür mahiyetinde zararımızı karşılamıyor utc de dc yiyoruz mavi kuruda dc yiyoruz ve düelmiyor ne hikmetse
Ft de dc yedik. Ne zaman çözülecek bu dc sorunu?
Ft de kimse kalmadı 2 mage 2 pri kaldık herkes yok oldu ft gg ettiler dış minnaklar
söylenecek çok şey olması ve söyleyecek kelime kalmaması, bazen durumu en iyi özetleyen şey oluyor :)
Kaul denen etkinliği bir daha geri getirmemek üzere lütfen kaldırın. %99 onlar çar sokmak için kasıtlı bir saldırı var özellikle etkinlik saatlerinde kar odaklı bir bilinçli bir saldırı bu. Bir daha bu etkinlik gelmesin artık.
Premium süreleri en az 1 hafta uzatılsın hiçbir knight online zamanı bu kadar kötü olmamıştı. Telafi olarak premium sürelerinin uzatılmasını talep ediyoruz.
2 gündür 2 FTde de dc yedim çok büyük başarısızlık telafi düşünüyorsunuzdur umarım.
Telafi gelsin 2 gündür dc
Destan Ft de dc yemedim aöa % 90 ı dc yedi. Haliyie ft de yarım kaldı.. Ödül buhar oldu
Acil Telafi
Lagı ayrı dert dc su ayrı dert
23.39 bütün serverlar dc :D
Aynen dc yedik gene klasik
Baydı ama...
Yorum silmek yerine oyunun sorunlarına odaklansanız daha iyi yerlere gelecekti. EXP Kasamıyoruz dc olmaktan EXP yatıp duruyoruz bari draki haklarımızla ilerleyelim diyoruz yine dc yiyoruz ve draki hakkı boşa gidiyor.
Bu Dc Sorunu Ne zaman bitecek Lütfen Gm'ler cvp veriniz
23.43 Bir DC daha ada bomboş DESTAN.
Senelerdir anlamadığınız konu şu ki oyuna cash cekip oyunu oynamaya çalışmaya devam ettikçe çözümler çok geç üretilip hiçbir zaman istedikleriniz olmayacak. :)
Hizmet aldıgınız firmayı degistirmenizi oneriyorum artık tolere edilecek durumda degiliz kaybettigimiz expi alacagız diye level dustuk
bıktık artık gerçekten yeter bıkkınlık geldi dc olmaktan
10 dk bir dc oluyorum yemin ederim...
pc başında asker oldum yeter gerçekten yeterr
Bayram gene zehir olcak anlaşıldı. Yazık başka diyecek bişey yok. Bu kadar duyarsız kalınmamalı. Forum neden var ki o halde muhatabımız yok. Gerçekten yazık
xp yatmaktan level düşme seviyesine geldi. ben telafi ödülü istemiyorum, kaybolan xplerimi geri istiyorum. bir dc yemenin maliyeti 4-5 saate patlıyor belki. bana 1 hafta pre süresi verse ne olacak ki, neyi telafi edecek.
Bence çarları exp e koymayın derim pisi pisien yatarsınız Hiç gerek yok boş yere slota koymaya.
Server secmede 10060 veriyor girmiyor , çok bunaldım , daraldım preler boşa gidiyor expler zaman
Yeniden dc olacağız birazdan hazırlıklı olun
Haftalardır exp kasmaktan slota koymaktan korkar olduk
giden zamana mı yanayım verdiğim aylık pus masrafına mı yanayım girdiğim strese mi yanayım ben anlamadım
Arkadaşlar aynı oyunu bizler de oynuyoruz, DC problemi dahil en küçük bir problemi dahi saat fark etmeksizin GM ekibine aktarıyoruz onlar da teknik ekibe aktarıp takip ediyorlar. Son zamanlarda sık yaşandığının, ne kadar can sıkıcı olduğunun da farkındayız. Ancak buraya hakaret ya da farklı ithamlar içeren cümleler yazmanız bu sorunları çözmeyecektir.
Oyuna eklenen captcer sisteminden sonra bu dc sorunlari basladi , takip ediyorum boss saati oldu dc yedim , jr ft de dc atiyor , bdw dc olma eklendi , yani oyuna yeni eklenen uygulamalar etki ediyor benim sahsi kanaatim
her yerde ışınlanan uçan karakterler var serverlar artık kaldırmıyor bellki ne hikmetse onlar dc olmuyor da