Çok iyi fikir gerçektende
Printable View
sıra geldi şeriflik sisteminin bi değişiğine :D
Atlantiste csw yine koxperlara yarıyacak belli oldu :) 1 pt tren aktif toplu db atıyor. teşekkürler ntitigame
bu yama 2 senede geldiyse bunun np gelmesi twona dusmemek ve isimlerin görunmesi en asagı 10 yılı bulur
adamlar tası 2senede zor duzelttiler bende umit kalmadı
ne mutlu size hala ümidiniz var diyorum guluyorum ve geciyorum.
Söyle bir iş varmı hacım ya vallahi beleşten para akıyor bu oyunun sahipi kimdir necidir cidden merak ediyorum resmen altın sıcan tavuğu kesip bitirmek istiyor neyin kafasını yasıyorlar anlıyamıyorum surda gönüllü mod 'lardan başka calısan cidden bir allah'ın kulu yok 2 senede csw düzenleniyor oda bir taşı düzeltiyorlar oyunda k0xp derecesi tavan ofiste tavla nescafe keyfi yapıyorlar herhalde başlarında kimsede yok zaten.
tek isteğim bu nttgamenin gitmesi ya keşke 10 yıl önceki knight olaydı premiumlu serverlere giremeseydik ne olurdu eski csw miş şuna bak :D
Hani oldu ya 2 senede sadece monumenti düzelttiyseniz, tebrik ediyorum gerçekten çok büyük iş başarmışsınız. ESKİ CSW GERİ GELDİ diye verdiğiniz reklamlar umarım fiyaskoyla sonuçlanmaz. Aksi taktirde oyuncuları geri getirmek yerine hepten uzaklaştıracaksınız.