o tarih bencede olabilir
Printable View
Aralık ayında duyuru gelir yılbaşında 2 tane yeni sunucu.
Merhaba, Yeni sunucunun adı PATHOS olabilir inş bu yıl bitmeden gelir beklemedeyiz.
bence xigenon :) anahar görevinin bile doğru cevabı xigenon :) 2 şık varya bilenler bilir 1. şık xigenon 2. şık manes :D anahtarın doğru cevabı xigenon :D galiba 4. anahtar yanlış hatırlamıyorsam :D Kısacası spoiler ı verdik artık. Gelsin xigenon :D Birdahaki scorpion da görüşmek üzere.
Valla dostum bu yıl beklicez ekibimizle birlikte, gelirse devam edeceğiz gelmez ise artık başka online oyunlar a yöneleceğiz. En yeni Server 3 yıl krowaz gelmemiş die yeni sunucu acmazlar diyenler var cok mantıksız yeni Server in krowaza utc ile ne alakası var yeni Server acsınlar tüm etkinlikleride olsun. Bekleyelim görelim. Bir sunucuya tüm etkinlikler geldikten sonra ve aradan 1 yıl sonra Server acarlarsa ittifakların ekmeğine bal sürmekten başka bişi değil. Etkinlikler gelmeden yeni Server acılmalı. 3 yıl olmuş.
Bu arada biz oyundan ev gecindirmek istesek gider hazır car alıp 20 kişilik ekiple çökeriz bir yere ama bizim amacımız yeni bir Server de sıfırdan oynayıp guzel keyifli vakit gecirip eğlenmek bunuda carı keyifle yavas yavas dizip pk atarak yapmak. Ve bunu yeni bir serverda yapmak istiyoruz.sunucu gelsin tüm etkinlikleri ile gelsin.
bencede önce yeni sunucu gelecek sonra altar vega sirius a krowaz gelecek. Benim tahminimde bu yönde. Ya da hiç fark etmez her zaman ki sıralama ile önce altar vega siriusa krowaz gelir. Sonra yeni sunucu gelir. Sıkıntı yok ama bunu bilerek geciktiriyorlar. İyi mi yapıyorlar kötü mü yapıyorlar zamanla çıkar ortaya.
ben ntt yerine olsam rutin dışına çıkıp şöyle yapardım.
sw sıralaması önemli değil.
ilk önce altara krowaz getirirdim. 2/3 yıl sonra
ondan uzun bir süre sonra wegaya 3/5 yıl sonra
ondan uzun uzun uzun bir süre sonra siriusa. 5/7 yıl sonra
miss gibi olurdu.
Valla dostum isterse 15 yıl daha krowaz getirmesinler ama yeni Server acsınlar hatta o 3 Server orda krosuz utc siz kalsın hiç gelmesin krolu sv istemeyen gider orda oynar ama yeni Server acma zamanı gelmiş artık.