Guncel tutun arkadaslar ... +++++++++++++++++++++++++++++
Printable View
Guncel tutun arkadaslar ... +++++++++++++++++++++++++++++
konuya yazıp sonuç alan var mı?
benim de europa serverındaki karakterim kayıp.
nick: Xea
portala bile giriş yapamıyorum şans eseri şifreyi buldum girdim 0 hesap gibi
up up up up up up up up up up ....................
Bir yetkılı artık bu duruma cewap wersın barı cewaplardan damı yoksunsunuz anlamadım kı sızın yuzunuzden oyun oynuyamıyoruz :S Bır yetkılı cewap wersn artık.!!!!!!!!!!
Tatilden geldim charımın banlı olduyunu gördüm Str priest oynuyorum birleşmeyle alakalımı bi bakarsanız sevinirim...
buraya yazıpta sonuç alan var mı acaba??
Sayın Knight Online Ekibi Server Birleşiminde kaybolan hesablar için çalışmalar yapacagınızı söylediniz ticketime gelen cevaptada beklenmem söylendi ancak hala hiç bir ilerleme yok bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
portal birleşiminde usko ve euko sunucularında aynı İD ye sahip charlarım gözükmemektedir
geçerli olan id. : alsd6fe1qg idi portal birleşimi işlemini gerçeklestirdim .
usko İD yi alsd6fe1qg152 olarak değiştirdim.
uskoda oluşturdum id. altında hiçbir serverda karakter gözükmemektedir.
Şu an asıl 2 charım alsd6fe1qg İD. si altında rosetta serverinde olması gereken charlar hala banlı gözükmektedir.
Sunucu: Rosetta
Karakter: LethaLMissMiinnetSiZ
Mailime yeni şifre alamıyorum LÜTFEN YARDIM!
ID: eu#tosun34
Merhabalar ben en son 2 yıl önce girdiğim id deki karakterlerim gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim. id: byhufo7 e-mail: [email protected]
Euko da Europa serverinde akrabamın asas karakteri vardı fakat şu an o id pw ile siteye giriş yapılmıyor ve oyuna girebiliyor oyunda ise europa serverinde karakter yok yardımlarınızı bekliyoruz.
Server : Europa
Id : Ugur1985