75 lvlim hala daha kıramıyorum mysterious gold mineları npc görmüyor bunu çözün artık golden mattockun süresi bitcek
Printable View
75 lvlim hala daha kıramıyorum mysterious gold mineları npc görmüyor bunu çözün artık golden mattockun süresi bitcek
71 olduk gene kıramıyoruz. Açıklama bekliyoruz!
5 GÜN SÜRESİ geçti, ben telafi istiyorum parayı çöpten kazanmıyoruz kazmanın telafisi acilen yapılmalıdır ! HAKSIZLIK BU maddi ve manevi olarak kayıplar yaşıyoruz, ha madenden nasıl kayıplar yaşayabilirseniz derseniz bu benım zevkim arka planda video izlerken madenden para kasıyorum sonuçta parasını verdım istediğim gibi sefasını sürmem gerekiyor ama nerde sefa cefadan başka birşey göremedik acil telafi lütfen.
mattock boşa gitti where is the adalet??
nerde bu gmler??
Arkadaşlar ticket atarak iade talep edilebiliyormuş. Bilginiz olsun. Bir arkadaş yazmış, konusu da burada:
DC premium Cash Olarak Geri İade Ediliyor.Mattock Bugu Yüzünden.
Ya eyvallah da biz iade etmek istemiyoruz ki biz kırdırmak istiyoruz ne saçma bi bugdur oyun başından beri var ve 70+ 70+ diye diye itelediler adream oynıyacaktım sırf madeni de yanda yapabiliyim diye 70 lvl char kastım ama hala maden yapamıyoruz dalga mı geçiyosunuz kaçıncı gündeyiz itelemeyi bırakında düzeltin şu problemi
biz kırdırmak istiyoruz dionda zaten kırdık 5gün boşa gitti car iade oluosa pre bende iade talep ediorum salı aksam 6da kırdım mattocku girip kontrol edebilirler
Geri İade Talebınde Bulundum Umarim Geri İade Ederler 8 yıl Sonra Donus Yaptım Donus yapın oyna gerı gelın Diye Aglamayı Biliyorlar Ama oyunu Mahf etmısler Neyse İade Etmezlerse Silecem Oyuna Tabi Birdaha Gelmemek Sarti ile :)