Vodafone kullanıcılarını bir kez daha hiçe saydığınız.. pardon gerekli bilgiyi verdiğiniz için teşekkürler. (!)
Printable View
Her seferinde şu oyunda dünya kadar emek verip. sonrada bu tür rezaletler çıkınca resmen oyundan soğuyorum. 1 aydır düzen tutmazmı bir oyun ya. Arge çalışmalarınız çok zayıf kusura bakmayın ama. bu kadar sorumsuzluk gerçekten ayıp.
o ona o da ona atıyor. ortada kalan biziz. preler, itemler, kazanılması gereken gbler hep boşa gitti. telafisi de 3 gunluk itemler olacak yine. ama ne zaman çözülecek bilemyorum
siz çalışmaya başladığınızda sadece dc problemimiz vardı sonra dc olmamaya başladık şimdi komple start gitti harbiden bunu nasıl başardınız
15 gün premium pus her şey çöp olldu hala oyuna giiremiyoruz 1 gün oldu açıkllama yok hala 1 3 gündür böyle bbir problemm var hala çözemediniz hala
dun aksam yurtdisi start gelmiyordu ama suan 2 saattir oyundayim dc yok
Arkadaşlar Vodafone NET'e suç bulmayın. Vodafone NET kaynaklı hiçbir sorun yok. Bizzat IT ekibi ile görüştüm.
Yaşanan sorun tamamen NTTgame firmasının sunucularından kaynaklanıyor.
güney afrika üzerindne giriş yapılıyor oyuna arkadaşlar afrikadaki aslanlar bile oyuna girebiliyor su olmayan memleketler açlıktan kırılan insanlar bile oyuna girebiliyor biz giremiyoruz...
Arkadaşlar Vodafone NET'e suç bulmayın. Vodafone NET kaynaklı hiçbir sorun yok. Bizzat IT ekibi ile görüştüm.
Yaşanan sorun tamamen NTTgame firmasının sunucularından kaynaklanıyor.