yetkılı kımse ılgılenmıyo dıye laf soylenıyo hatta ben bıle kac tane konu actım ama suan hem telafı paketımı aldım hemde dc sorunun yok dunden berı helal olsun sıze ADAMSINIZ
Printable View
yetkılı kımse ılgılenmıyo dıye laf soylenıyo hatta ben bıle kac tane konu actım ama suan hem telafı paketımı aldım hemde dc sorunun yok dunden berı helal olsun sıze ADAMSINIZ
Sen madalyonun diğer yüzünü göremiyorsun hala aldın da ne oldu bugun bir bakıma alırlarsa oyunu bu sefer sana kapatıp vodafone ve turknete açıcaklar oyunu sonra burda sen başlarsın konu açmaya telafi aldım kullanamadım telafi verin telafi diye o yüzden ara telafi olarak göderilenleri alıp kullanmayın sorun hala devam ediyor.
Ya Allah kahretsin kaç gün oldu saçma sapan telafilerle sözlerle oyalıyorsunuz bizi. 2 gün önce sadece vodafone ve Turknetlilerin oyundan dc olmama sorunu , nasıl olur da 2 gün sonra sadece onların dc olmasına dönüşür. Bu trajikomik olayı ne zaman atlatacağız veya atlatabilecek miyiz gerçekten çok merak ediyorum. Lanet olsun oyununuza ya
Gayet açıklayıcı konuşmuşsun ama hala teknik destek kaynaklı değildir diyorlar bilerek yapıyorlar amaçları herkez evinde farm yapanlar farm yapmasın diye çoğu farmer oyundan para kazanıyor ya ona engel oluyolar akılları sıra farmerlar bıraksa oyunu kim oynayacak onu düşünmüyorlar. Ki her farmer para için değil oyunda item yapmak için farm atanıda var mesela ben ne güzel farmla shenlong bow almıştım ve 17 gün pre vardı onunlada kasıp +3 takı alıcakdım ama gel görki farm felan yapamadım ve dc premiumun 1 günü kaldı oyunu oynatıcaksanız adam gibi oynatın oynatmıcaksanızda kapatın herkez huzura kavuşsun.
gene gitti bekle şimdi 20 dk start gelsin diye
yetkili misiniz ne boksunuz bişeyden anladıgınız yok çoluk çocuk yönetiyor koskoca oyunu satıyorum herboku bu oyun 1 saat daha oynanmaz.
Valla nasıl telafi edeceksiniz bilmem de 320 tl yatırıp bir dc premium, peri, vip key, 2 bag, 5000 hp mp potları aldım, o gün DC ler olmaya başladı. Bu aldığım ürünleri taş çatlasa 6 belki 7 gün kullanabildim. hala daha DC sorunlarım var ürünlerin bitmesine 18 gün kaldı diyor. vereceğiniz telafiyi çok büyük merakla beklemekteyim ona göre oynayacağımız oyuna bir karar vereceğiz...
gene gitti :)))
ya her seyi gectim allah kitap askina artik cozucekseniz cozun su durumu ya hic bi sey istemiyorum telef oldum dakika basi dc yyeme korkusunda preyide gectim diger her seyide gectim sunu cozun baska bi sey istemiyorum
sabır mabır bırakmadınız yapamıyorsanız istifa allahın veletleri
drakeye bır gıremedık 200 kısı beklıyoruz zaten o doluyo ortasında dc :S
Gülüyorum artık gerçekten bu kadar başarısızlığı nasıl becerebiliyorsunuz
VPN den sorun çözülünceye kadar giriş yapabilirsiniz dendi .vpn indirdim nasıl kullanılır nasıl yapılır bilmem onda da dc oldum ya nasıl bir çözüm var varsa burdan yazabilirimi?
30dk dc yemedik diye bir draki girelim dedik hemen dc :(
yine muhteşem bi telafiyle geldiniz
ya vallahi bıktım lanet olsun. düzeldi yeni koruma paketi aktif edildi dediniz alışveriş aldık para verdik yine dc başladı. yeter ya beceremiyorsanız bırakın yapabilecek birisine. ülke ne haldeyken yüzlerce lira para yatırıyoruz karşılığına bak. ayıp denen birşey var vallahi.insan müşterilerini bilgilendirir. şu sorun var şunu yapıyoruz bu yüzden oluyor diye. en azından insanlara güven verir. siz gram güveni de sarsmaktan başka birşey yapmıyorsunuz. milyon dolarlık şirket nasıl 15 gündür bir sorunu düzeltemiyor çok merak ediyorum. yazık ya
Hala otp den ce1001 hatasi aliyorum söz konusu sorunu halletik demiştiniz acaba ne oldu
Wodafone net kullaniyorum sürekli dc şu anda sorunu çözdük diyonuz ayni devam...aldigimiz premiumlar boşa gidiyor .....
- Vodafone&Turknet: Turknet ve Vodafone alt yapısını kullanan oyuncularımızın yaşadığı kopma ve start gelmeme problemleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor diye yazıyor.
ne zaman bi düzgün oyun olucak ?
Otp den ce1001 hatasi aliyorum hala sorunu giderdik demiştiniz acaba neden
Ben Telafi filan istemiyorum. yeterki vodfone ve ttnet kullancılara dc yemeden oynasın genie premiumla çözerim işi ama yeterki bbu sorun bir an önce dzelsin sayın başkanlar
sizde haklısınız biz bilip bilmmeden konuşuyoruz Allah bilir nasıl bir belayla karşı karşşıyasınızkii bu kadar sürdü
DC olmuyor diye Turknete geçtik bakım yapıyoruz dedınız 30 dakıkada Turknetle Vodafone u engelledınız TTnet alt yapısını aktıflestırdınız daha cok user var diye. Start yok Oyuna gıremıyoruz. Start gelse de yıne dc olacakmıyız dıye premıum çekemıyoruz 3 haftalık premıum telafsını acil yuklenmesini talep ediyorum herkese..
16 gündür sorun yaşıyoruz koskoca 16 gün olabilir sonuçta herşey mümkün ama oyunun bir kısmı oyunu oynarken bir kısmı sizin sayınız az siz bekleyin gibi bir uslupla konuşuluyorsa gerekirse banlıyada bilirsiniz . bu oyunun oyuncu kitlesi az çok yaşını başını almış insanlar bu sorunların başladıgı gün karakterimde 6/7 günlük premium vardı oldugu gibi çöpe gitti diyer pus ürünlerini saymıyorum bile telafi falanda istemiyorum 30 saatlik bakıma aldıgınız gün oyunu saat 12 civarında premium tazeledim + yine pus ürünleri ile . ve hala oyuna giriş sağlıyamıyoruz aşşada konu açınca mevcut konu altında devam edelim diyorsunuz ilk sayfa haricinde diyer birtane sayfada paylaşımınız yok sadace insanlar burda yazsın diye var bu post sizin umrunuzda değil bu postun altında yazılan büyük ihtimal bu yazımada cevap vermiyceksiniz şuan ki tavrınız ne olsa biz oyunun büyük kitlesini oyuna soktuk pusuydu presi akmaya başladı diyer azınlıkta koparttığımız kar hesabı umrunuzda değil tek bugun kie açıklama saldırıdan kaynaklı teknik bir sorun yok saldırı kaynaklı biz neyi bekliycez şimdi saldırıyı yapan arkadaşın bu saldırıları durdurmasınımı yoksa bunun için bir çalışma yapıyormusunuz . kendimi şuan dolandırılmış gibi hissediyorum çünkü. telafisi falan umrumda değil sadace oyunumu oynamak istiyorum. bilgi verin 3 saatte bir 2 saate tahmini olarak süre verin sürekli pc başında beklemekten sıkıldık ha gelce ha geldi ha düzeldi diye . Şu an nasıl ttneti saldırılardan koruyabiliyorsanız bizide koruya bilirsiniz biraz işinin ehli insanlarla çalışırsanız . Teşekkür ederim iyi çalışmalar(yada umursamamalar)
YURT DISINDAN GIRILMIYOR START FALAN YOK. Yer Fransa
tt net kullanıcıları biz 1 aydır full dc oluyorduk şimdi sıra sizde :D
düzeltilen bir şey yokki. hala çalışıyorlarmış :D evdeki pcde start gelmiyor dükkanda oynuyordum bi dc oldum tüm serverlara girebiliyorum bi rosettaya giremiyorum. böyle saçma şey görmedim hayatımda :D
Arkadaşlar Merhaba,
NTT NOW programından doğrulama kodu gelmemesi ile alakalı bir çözüm buldum daha önce denendimi bilmiyorum.
Programı telefonunuzdan kaldırın.
Programın kurulu olduğu telefonda saat dilimi olarak +2 yaparak telefınu yeniden başlatın, aynı şekilde oyunu açaçağınız PC dede saat dilimini +2 yapınız sonrasında nttgame sitesine girerek server kayıt bölümüne gelerek uygulamayı yükleyeceğiniz telefon numarasına ait cihaza ntt now programını kurun ve programı açın chrome veya explorer programlarından biri ile pc üzerinden kod alın bu şekilde kod alabildim.
İşe yarayan olursa cevap yazın lütfen
Kaç gündür yarım saatte bir dc yiyorum yetmedi dc yedikten sonra start gelmiyor bi 20 dk'da onu bekliyorum vallahi billahi bıktık artık ya bi düzeltin artık şu sorunu lütfennn...
Kullandıgım net türktelekom
Harbiden her etkinlikte artık DC olmaktan o kadar bıktım usandımki kelimelerle anlatamam. Bu işi BE-CE-RE-Mİ-YOR-SU-NUZ !!! Yazık olsun size. Bir şahıs gelip bütün oyunu 2 haftadır parmağında oynatıyor resmen. Bir müşteri olarak bu oyunun sizin yönetiminizde olmasından dolayı hicap duyuyorum. Bir oyun bu kadar mı sahipsiz olur. Bu kadar mı aciz olur. Olurmuş gerçekten. Her chaossta ilk 3 teyken DC yemekten bıktım JR'lerde DC yemekten bıktım. TTNET sorunluydu vodafone hat aldık şimdi de vodafone DC yiyor TTNET sağlam, e onu da TURKNETE geçirdik şuan TURKNET de DC yiyor. Ya kardeşim bu oyun çocuk oyuncağı mı ? Kapat oyunu sunucular stabil olunca aç ? Her şeyi tersine çevirince oyun düzelmedi yani TTNET giriyor TURKNET DC ? Çözüm bu mu gerçekten ?
allah razı olsun günlük questi yaptık veremi gösterip sıtmaya razı oluyoruz Dc mizi yedik yine bi 40dk bekliyelim start için tabi buraya yazılanlar kimsenin umrumda değil burda 1 tane yönetici yok sadace yeni açılan postları kontrol ediyorlar.
30 dakka durduk oyunda tekrar dc olduk( Şebekem vodofone)
Ya kardeşim patlıyıcaksa acmayın su kaosları bari bu ne abi ? Değişen bişey yok bbir ay olucak ama ekibimiz çalışmalara devam ediyor.Hayır bari acma kardeşim sıkıntı var düzeltince acıcam de bizde girip 10 dk oynayıp dusup sınır olmayalım gerek yok yani bedavaya trip...
3 günde oyunda soğuttunuz. Allah itemlerimi önceden satmıştım. Plat prenin bitmesine 16 gün kaldı. Bundan sonrada onuda almam eski serverların birinde cash pre çekmeden devam ederim. Bu kadar rezil bir soygun düzeni olamaz.
bu kadar insanla dalga geçiyorsunuz ya harbiden insanların gözünde değeriniz eksilerde şuanda kaç kişi bir sorunu çözemedeniz anca katı kurallarınız ile övünmesini bilirsiniz zaten sizin gibi koxper ları gm yapmışlar ya öyle şirketinde oyun anlayışında art niyet aramadan edemiyorum malesef helal size böyle devam edin bakalım daha ne kadar tak çıkar yapacaksınız
Şakası bir yana birileri Nisan 2020 de NTT nin sözleşmesi bitiyor diyordu doğrumu bu olay ondanmı oluyor bunlar nedir yani cozemedik bizde
start gelmiyor oyunu kapatın düzeltin öyle açın arkadaş bu nedir küfürmü edelim
benim evimde internet yok ve hattım üzerinden oyuna baglanıyordum lakin oyunun gidişatı hiç iç açıcı değil kac gündür yaşanan onca probleme ragmen hala ciddi bir sonuçla karşımıza gelemiyorsunuz o kadar insan para yatırıp birşeyler için çabalıyor ve çözüme dair net birşey söyleyemiyorsunuz 3 günlük key 1 günlük loot vermişssiniz şaka gibi telafiyi geçin ve artık şu sorunu çözün koskoca nttgame bir sorunu nasıl çözemiyor hala aklımız almıyor g
ya benim xigncode hala dolmuyor. ip değiştirin dediler değiştirdim yine dolmuyor yardım edin