3 aydır aralıksız 2 günde 1 ya da 5 günde 1 dc oluıyoruz ama konuya yazılan tek cevap genel bir sorun değil.. Biraz oyunla ilgilenseniz mi?
Printable View
3 aydır aralıksız 2 günde 1 ya da 5 günde 1 dc oluıyoruz ama konuya yazılan tek cevap genel bir sorun değil.. Biraz oyunla ilgilenseniz mi?
tam bdw vakti dc olduk (:
yine dc olduk!
bütün oyun bi anda dc olduk yine ve tam bdw ye 1 dakika kala
Sorun genel değil, çünkü sadece Knight online ile ilgili..
Gerekli kontrolleri sağladıktan sonra gerekli düzenlemeler yapılıyor mu ? Aylardır bu durumda oyun. Yapılmıyor mu yapılamıyor mu ? Yıl 2026 oldu. Lütfen şu sorunları 22 yıllık oyunda düzeltin.
Serverlarda aşırı bi lag var. saat 14.39 hala devam etmektedir.
Kalktım bilgisayara baktım yine dc olmuşuz.
Çarı ne zaman pazara bıraksam sabahına dc görüntüsü ile karşılaşıyorum :)
ben hergün 2 3 kere dc oluyorum ist beylikdüzünde superonline 200mgbt fiber kullanıyorum :D
nasil egleniyor muyuz? anlik agartha 1 dc. izlemeye devam
Teknik ekibin bu konu hakkında bilgi sahibi olması DC probleminin önüne geçebilir anlamına gelmiyor şuan ki DC probleminden bunu doğruluyor.
Sorma ya ne güzel pk atıyorduk JR girene kadar az 50 kill e sayı yazalım dedik gitti bi an ÇAT diye kral hiç şaşırtmıyorlar
Biz ufacık zamanımız da rahatça oynayamayacaksak bu oyunu bırakalım. Etkinlik saatinde dc yiyoruz telafisi zaten yok. Özellikle belirli saatlerde oyun gidiyor. Yetkililer hala önlem almış değil. Aralıklar ile devam ettiği için bu sorun hala çözülmemiş.
ya arkadaş 5 Mayıs 2026 CZ'de chat görevi yaparken DC, bilin bakalım girince ne olmuş expe yatmışım. Bu oyunun stabilite sorununu nasıl ve ne zaman çözeceksiniz, mağduriyetler ne olacak?
Aga şimdi moderatörler ggariban insanlar hep teknik ekibe ilettik demekten başka bir şey yapamazlar tamam da, bu nasıl bir teknik ekip ki, hiçbir haltı düzeltemiyor. Paso sunucular patlıyor zaten item yapabileceğimiz bi etkinlikler kaldı, onda da hep dc. Okan buruk ekibinden daha kötü bir teknik ekip ilk kez görüyorum
5.5.2026 saat 22:14 gibi Oreads sunucusunda dc yaşandı yüzlerce oyuncu FT yada exp'e kasarken dc yüzünden ya exp'e yattı yada etkinlik dışında kaldı. Görevlerimizi yada etkinlikleri nasıl yapacağız bilemiyoruz. Bugün içindeki 4 yada 5. DC problemi bu.
Ekibe bilgi vermeye devam mı? Üstünden bu kadar para kazanılıp bu kadar yalnız bırakılan bir oyun olamaz.
Bu konuyu neredeyse her hafta klasik açıyoruz ama en sonunda konuya hiçbir şekilde bir açıklama yazılmadan kapanıyor ama sorun devam ediyor. Yine dc olduk. 22:33
Exp zararının telafisi için değerli moderatör arkadaşların desteklerini rica ederiz.
Kalıcı çözüm istiyorum, birader; telafileri kendilerine saklasınlar. Ben artık oyundan ZEVK ALMAK İSTİYORUM. Kimin en ufak bir sorumsuzluğu varsa haram zıkkım olsun, bütün ailesinden çıksın.
FT zamanı oyun gidiyor. Eğer telafisi olmazsa hakkım haram olsun, sorumlu/ilgilenmeyen kimse gün yüzü göremesin.
bu ne arkadaş toplu dc buna eyvallah ta neden 10060 hatası çekıyoz kaç aydır
Merhabalar sayın yetkili Bu problemlerin çözümü maksadı ile ilgili herhangi bir açıklama yaparmısınız. Etkinliklerde sürekli dc olma sorunu var bu sorun oyun kalitemizi gerçekten çok etkiliyor. Eskiden arada bir yayın filan açılır güncel sorunlar ile alakalı fikir alışverişi öneride bulunurduk artık bunlarda yok. Bizim sesimiz siz değerli yöneticilere ulaşıyor mu bilmiyorum ama yine bir umut buraya yazarak rahatlamaya çalışıyoruz. Teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.
Beyler 2 ay önce içerisinde yüzlerce girdi olan DC konusunu kapattılar. Çok da bir şey beklememek lazım böyle bir kitleyi bulmuşlar.
%1M bu konu da kapatılacaktır, oyuna giriş yapmayan user'lar konuyu manipüle ediyor sebebiyle :)
3 aydır Dc devam ediyor. Zerre açıklama yok tek bildiğimiz teknik ekibe bilgi verildiği
ft vakti oyun patladı arkadaşlarımız expe öldü biz etkinliğimizden madur kaldık ne olacak şimdi?
Valla expe öldük kim verecek bunun sorumluluğunu bi açıklama yapın artık lütfen
2 günde 7-8 kere çarlarımız yatıyor. Genie, pre vs boşa gidiyorken koxperlar dc olmuyorsa sorunun nerden kaynaklı olduğu az çok belli değil mi ? Koskoca şirket aylardır tam olarak neyi halledemedi ? Çakmasından kötü duruma geldi oyun ve hala 'Kontrol sağlanıyor' dışında bir ilerleme yok. AYLARDIR böyle dünden bugüne değil
Oreads 04:45 dc
1 Mayıs tarihinden günümüze 9. DC
Minark 6 Mayıs 04.45
dc problemi halen devam etmekte
ya yeter kardeşim reb kasmaya çalışıyoruz %5 kassak %10 kaybediyoruz bu DC sorunu yüzünden exp eventleriniz de bir işe yaramıyor. ne bir telafi var ne bir çözüm yeter artık ya.
Jr ye 1 dk kala dc yedik sabah dc yemek için uyanmışız haberimiz yok.
jr başlamak üzereyken dc nasil birikicek o daily coin ler alternatif yol sunun bari
Sabah Jrsine girmeden dc yedik maşallah süper gidiyoruz.
abi ayıp ama artık ya, coin event bir de millet yeterli coini nasıl toplıcak arkadaş gerçekten bu kadar mı değersiz görüyorsunuz oyunu
aksam ft de dc olduk bu sabah jr 1 dk kala dc olduk sankı ınadına yapılıyor gıbı