Genie kullanmamıza rağmen etkinlik coini gelmiyordu. bugün sabah bununla ilgili bi bakım çalışması yapıldı ama hala gelmiyor. acaba etkinlik iptal mi edildi ?
Printable View
Genie kullanmamıza rağmen etkinlik coini gelmiyordu. bugün sabah bununla ilgili bi bakım çalışması yapıldı ama hala gelmiyor. acaba etkinlik iptal mi edildi ?
Selam,
Şu an Event Coupon alabileceğiniz zaman dilimleri içerisinde değilsiniz. Aşağıda belirtilen zaman dilimleri içerisinde gözlemleyebilirsiniz durumu.
- 1. Kupon alabileceğiniz zaman dilimi: 18:00 – 00:00
- 2. Kupon alabileceğiniz zaman dilimi: 02:00 – 08:00
02.00 - 08.00 i alamadım işte düzeldi mi gelecek mi bundan öncekiler için verilecek mi yoksa onlar yandı mı ?
Öncekiler için bir şey söyleyebilmem mümkün değil maalesef. Ayrıca Letter üzerinden geliyor Event Coupon eşyası, Letter dolu ise de görememiş olabilirsiniz.
dün gece bana da gelmemişti kupon. gece 11 den sabah 4 e kadar aralıksız geniede olmasına rağmen
benim charım da 24 saat farmda 1 tane bile gelmemiş bir sorun olduğu belli genie durdur başlat da yapmıyorum.Enteresan.
Beyler neyi anlamıyorsunuz. Sabah sunucu bakımından sonra düzeldi sorun. Mod diyor ki sabah resten sonra düzeldi adam yazıyor ki geceki gelmemiş. Bugünkü etkinlik saatlerini takip et gelmezse öyle bildir.