-
Karakterim soyuldu!
Merhaba,
Öncelikle yetkililerden ilgi ve alaka görmek istiyorum. Ben giden paramda değilim, çalınan EĞLENCEMDEYİM! 2 gün önce bir ünlü knight online ürünleri satan internet sitesinden 170M almıştım. Sonra pazardan itemlerimi almıştım. Gece 2-3 sularında charımı pazar açıp bırakmıştım. Ertesi gün yani bugün akşam 11 sularında giriş yaptığımda charın üzeri çıplak ve itemleri çalınmış bir şekilde 170m'yi aldığım yerde buldum. İCS'den giriş tarihine yani bugünün giriş saatlerine baktığımda saat 10'dan beri chara giriş çıkış yapıldığını gördüm. Ben çalışan birisiyim o saatlerde chara giriş yapamam. Dediğim gibi yetkililerden ilgi alaka görmek istiyorum. Bu oyunun yıllardır kullanıcısıyız. Gerekli işlemler(restarasyon gibi) yapılmaz ise gerekli mercihlere başvuracağım. Bunu kendi adıma değil, giden param içinde değil. Eğlencemizi çalanlar ve buna göz yuman NTTGAME için olacaktır. Saygılarımla...
Nick: SarapnelParcasi
-
Birincisi bu oyunlara üye olurken üyelik sartlarını okumuyorsunuz gb almak normal kabul edilmiyor. sen eger ICS varken soyulduysan bu enterasan bir konu telindeki kodu adam nasıl aldı girdi cok garip konun pek inandırıcı degil hocam iyi forumlar
-
Öncelikle ICS aktif diye birşey demedim. Sadece ICS ayarlarım aktif. Ordan chara giriş ve çıkış saatlerini görebilirim. Yetkililer isterler ise İP ADRESLERİNİ kontrol edebilirler. GB almak konusuna gelirsek orasını biliyorum. Ama alın terimle kazandığım para ile alıyorum KOXP veya benzeri WAREZ uygulamalar ile değil. Aldığım site ise bu alanda çok ünlü bir site. Ben sadece gerekli yerlere TİCKETlarımı attım ilgilenilmesini istiyorum.
Sağolun, sizede iyi forumlar.
-
Gb Cektiginiz Sitenin Adını Verirmisiniz ilgilenelim.
-
bynogame'den aldım, isim verme taraftarı değilim veyada suçu onlarda aramıyorum. sadece yetkililerin ilgilenmesini istiyorum! ticketlarıma cevap atılmıyor!
-
Birincisi item restorasyonu yapılmıyor, ikincisi ise ICS sistemi ücretsiz ve bunu kullanmamışsınız, üçüncüsü illegal bir alışveriş yapmışsınız, dördüncüsü ise ntt game asla ve asla resmi satıcılardan alacağınız cash-premium harici ürünlerden sorumlu değildir. Öncelikle bilgisayar güvenliğinizi sağlayın. Bana sorarsanız ise hemen bilişim suçlarına gidin.
-
Bilgisayarım güvenliği ile ilgili hiçbir sorunum yok. Bu oyunu 8 yıldır oynuyorum ve aynı bilgisayarımla hayatımda ilk defa cash ve gb alışverişi yaptım. Kendimi veya aldığım siteyi suçlamıyorum. NTTGAME'den başka suçlu yok. Ve suçunu bastırmak için ICS denen sistemi ücretsiz yaptılar. Yaptılar peki kaç kişi kullanmayı biliyor ? Veya kaç kişi kullanıyor ? Diyelim kullanıyor. Bilgisayarında kullanan bir oyuncu bilgisiyarı güvenli değil ise yine soyulacak. Diyeceksinizki telefon ile bu sistemi kullanması daha sağlıklı olur. Peki kaç kişi ANDROİD veya İOS işletim sistemli telefon kullanıyor. Ben şahsen İOS kullanıcısıyım fakat İOS için sistem hala kullanılamıyor. Ben bunlara açıklamalar istiyorum. ''ICS sistemini kullansaydınız bu olmazdı.'' diyerek cevabın yarıda kesilmesini istemiyorum. Oyundaki açıkları kapatsalar, koxp ve benzeri warez uygulamaları durdursalar. Ne ICS sistemine gerek kalır nede ürün satan siteler. Ben zararımın karşılanmasını istemiyorum. Bunu defalarca söylüyorum EĞLENCEMİN ÇALINMASINI istemiyorum. Ticketlarıma cevap verilmiyor. Gerekli kanıt ve belgelerimide detaylı ayrıntılarıyla gönderdim. Ve tekrar söylüyorum gerekli işlemler, detaylı açıklamalar yapılmadığı takdirde gerekli mercihlere NTTGAME'in adına başvuracağım...
Saygılarımla, iyi forumlar....
-
sen kafayı yemişsin bynogame senin 170 m'e kadar düşmez ;) adamlardan ben alışveriş yaptım kac senedir hiç bir sorun olmadı olamaz.