Charım İlginç Bir Şekilde Soyuldu
Merhaba bugün saat 18 de pazardaki charım peş peşe dc oldu. oyuna girmek istediğimde Failed Loginning Into the server (10061) Hatası aldım. Hatanın sebebini araştırırken charın soyulacağından şüphelendim 2 dk içerisinde başka bir pcden girdiğimde hesabın soyulduğunu gördüm. OTP telefonuma kuruluydu. bilgisayara kurulu olan bir şey yoktu. pazarda satmak istediğim ve yan charıma atmak istediğim kilitli olmayan her şey soyuldu. +11 Reb MD. +3 Rogue Earring +2 Rogue Earring. +2 BDN. +5 Reb Human Kız Asas(Yeni almıştım tam nick hatırlamıyorum) Bilgisayarda tüm google oturumlarım kapandı. oyun kapandı. ve ne olduysa 2 dakika içinde oldu. wifi den telefonuma mı eriştiler ne yaptılar bilmiyorum. Oyuna da ticket attım ama inceleyecekler mi bilmiyorum. Savcılığa da suç duyurusunda bulunucam. Bilgisayarımızda ne korunuyor ne güvenli bilmiyoruz. Birileri istediği gibi her türlü bilgimize erişiyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Sonuna kadar gidicem bilgisayarı da gerekli her yere inceleticem. Bu tarz bir soyguna karşıda ne yapılabilir bilmiyorum. Herhalde uzun zamandır izliyorlardı hesabı. İtemlerin kilidini kaldırır kaldırmaz soydular.
+11 REB MD
+3 ROGUE EARRING
+2 ROGUE EARRING
+2 BLACK DRAGON
+5 REB KIZ HUMAN ASAS
BU İTEMLERİ SATMAYA ÇALIŞAN OLURSA DESTEK OLUR MUSUNUZ LÜTFEN