-
Jr tiklama sistemi
Herkese Merhaba.
Tam JR yazısı çıktığı anda bile bassak giremiyoruz. Lag olmasada tıkladığımızda giremiyoruz. Zeroda herkes az çok biliyordur zero1 de humanlar üstündür zero2 de karuslar genellikle böyle. Humansanız zero 1 de tıklamak isterseniz tıklayamıyorsunuz. Karussanız zero 2 de tıklamak isterseniz tıklıyamıyorsunuz. Jr yazısı çıktığı anda tıklıyorum ama genede giremiyorum. Makrocular yüzünden. Bu sistem bdv-ultima tarzı olsa makrocularda devre dışı kalacaktır. Bu sadece bir önerim ricam lütfen yardımcı olun bu konuda. Ultimada zero1 de ilk 150 tıklıyorum iki ırk içinde. Ama jrde Zero 1 de humanken tıklıyamıyorum. Daha doğrusu tıklasamda almıyor.
-
kesinlikle katılıyorum. Bdw gibi giriş ekranı gelse daha güzel olabilir tıklanması açısından.
-
Jr npc'sinden ok'a bastığın yazıyı alıp epey bi uzaklaş. Mesela boroların oraya git. Boro'yu z'ye al, saat tam 40 geçe olduğunda jr tıklama yazısı çıkıyor ya o an z'de olan mobun hp barı aşağı kayıyor o an olduğu gibi tıklarsan alır içeri. Ultima'ya tıklayabiliyorsan bunuda tıklayabilirsin. Bu şekilde tıkladığın halde almıyorsa internet bağlantın yavaştır.