2 gündür nttgame üzerinden her türlü kayıt olma olasılığını deneyerek tam 500 600 kelime içinden bir tane bile kullanıcı adını kabul etmemiş ve hiçbir şekilde kayıt olamam
Printable View
2 gündür nttgame üzerinden her türlü kayıt olma olasılığını deneyerek tam 500 600 kelime içinden bir tane bile kullanıcı adını kabul etmemiş ve hiçbir şekilde kayıt olamam
Selam.
"Undefined hatası ile karşılaşan oyuncuların dikkat etmesi gerekenler:
Modemi 30sn kapalı tutup açtıktan sonra deneyebilir veya wifi kapatarak mobil veri ile telefondan deneyebilirsiniz.
Yeni şifre oluşturmada, büyük harf, küçük harf, sayı ve sembollerin (!@#$%^&*) kullanımı zorunlu hale gelmiştir. Örneğin: oRneK1@
Hatayı tekrar almanız durumunda farklı ID ve şifre deneyiniz.
Tarayıcı geçmişini tüm zamanları seçip temizledikten sonra siteye giriş yaptığınızda çerezlere izin vermeniz gerekmektedir."
İyi forumlar.
benim derdim şifreyle değil sadece kullanıcı adıyla problemim var. 30 sn de denedim 1 dakika da denedim. 3 tane farklı farklı tarayıcıda denedim. artık sıkıldım yeter ettim
beş adet büyük harf kodları girdikten sonra enter yapıp 5/10 saniye bekleyin kara şimşeğin lambası gibi sağa sola gelip gitmeye başlayınca f5 yapın bekleyin siteye girmiş olursunuz. tekrar girmeye çalışmayın sağ üstte forum nikinizi görürsünüz zaten. nikinizi göremezseniz bile tekrar f5 yapın. nikiniz sağ üstte mutlaka görünür.
ben sorunu bu şekilde aştım.