Seneler önceki hesabıma şifremi unuttum diyerek girdim ancak nttgame sitesine ıd şifre giriyorum ama sürekli bekliyor girmiyor yani oyuna girebiliyorum ama siteye giremiyorum yardım pls ..
Printable View
Seneler önceki hesabıma şifremi unuttum diyerek girdim ancak nttgame sitesine ıd şifre giriyorum ama sürekli bekliyor girmiyor yani oyuna girebiliyorum ama siteye giremiyorum yardım pls ..
Selam,
Farklı bir tarayıcı üzerinden deneyebilir misiniz?
Herşeyi denedim farklı c farklı tarayıcı başka zaten hesapta hiçbir serverda karakter yok silinmiş hepsi yeniden karakter açıp başlıcam ama olmuyıor
Win 7 kullaniyorsan site acilmiyor
walla masaüstünde laptopda telefondan mobil veriden hepsinbden denedim
ticket atıyorum bana karaakterin kayıt tarihi venickini soruyor ticketta yazmısım zaten karakterler silinmiş diye ona ragmen eski nickini yazıyorum bu seferde silinen karakterlere bişey yapılamaz diyip bileti closed durumuna geçiriyor bu nttgamein bu kadar ilgisiz sorunu çözne odaklı yerine cevp yaz gec tarzı çalıştığını bilsem yemin ederim başlamazdım oyuna
çerezleri temizle kanka şak diye açılacak :D yada foruma npoint yükle kısmında giriş yap bak parayı görünce nasıl giriş yapıyor :D
tmm denıyorm