-
YENİ KUTU ve GEM ÖNERİSİ
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Bu benim şahsi fikrim o yüzden saçma olduğunu düşünen usulca konuyu terk edebilir. Bu tip fikirleri nereye iletebiliriz ya da yazabiliriz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. GM MrAgito özellikle beni heyecanlandıran bir GM oldu o yüzden her fikri sunarak oyun gelişimine bizimle destek vereceğini düşünüyorum. Önerilerim;
1. JR için yeni Gemler gelmeli. Örn. 81-82 level için Gold gem , 83 ve üstüne (+reb) Diamond Gem gibi.
2.JR de level eşleşmesi , ramdom kişi alımı gibi şeyler olmalı çünkü makrolar yüzünden artık jr giremiyoruz 1.tıklayan ile 1200. tıklayan aynı kefede değerlenmeli. 75-76 leveller kendi arasında , 77-78 kendi arasında , 79-80 kendi arasında 81-83 kendi arasında eşleşmeli. bunu bdw de yapıyorsanız jr de de yapabilirsiniz. oyunun en güzel etkinliklerinden biri çöp oluyor artık yeter.
3. 80 üstü BDW için yeni bir kutu gelmeli rengi farklı olan ama drop oranı maviden yüksek olan sadece 81-83 bdw sinde olmalı baska yerden kazanılmamalı.
Oyunun bu yeni etkinliklere dayalı sistemi aşırı hoşuma gidiyor buna bir öneri ile bende katkıda bulunmak isterim lütfen bu önerimi iletin ya da iletebileceğim bir kanal gösterin. Şimdiden teşekkür ederim herkese iyi oyunlar.