-
Sıra Bekleme Hakkında
İlk Önce Selamun aleyküm Dostlarım Şunu Belirtmek İsterim Ki Dün Saat 23.30 Da Zero 4 Sunucusuna Girerken 34 Sıra Verdi Ve Aradan Tamm 20 Saat Geçti Ve Hala 14 Sayıyor Bu İşde Bir Gariplik Yokmu Arkadaşım Premiumla Zero 4 Sunucusa Girdi Sinek Avlarsın ve 8 Kişilik Parti Dahi Kuramassın Server Boşken Neden 20 Saat Beklemek Zorundayım Yetkililerin Bu Garip Olayını Çözmelerini İstiyorum Lütfen Buna Çare Bulun Bu Tamm Bir Rezillik
-
bendede premium olmasına rağmen sıra bekliyorum şu an ne kadar saçma bir durum server bomboş ama içeriye giremiyoruz
-
Merhabalar,
Yoğun sunucularda Premiumsuz hesabın daha uzun süre sıra beklemesi normaldir.
Premium ve Premiumsuz limitler farklıdır. Limit dolduktan sonra premium sahiplerinin de sıra bekleyeceğini unutmamalısınız.
Bütün Premium Servisleri satın alış/aktivasyon tarihinden itibaren sadece 1 ay için geçerlidir. Sunucularımız tam kapasiteye eriştiği zaman ayrıcalıklı oyun erişiminin kullanılamaz olacağını dikkate alınız.
Resmi site ve birçok farklı alışveriş bölümünde bu bilgi sağlanmıştır.
İNTERNET MAĞAZASI
Ek olarak bu durum hakkında açılmış birçok konu bulunmaktadır. Lütfen yeni bir konu açmadan önce sağ üst bölümde bulunan arama kısmını kullanalım. Bu şekilde forum/bilgi kirliliğinin önüne geçebileceğimiz gibi mevcut konulara verilmiş yanıtlara göz atarak aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.
**Forum kuralları gereği, konu başlığı içeriği hakkında bilgi vermek zorundadır. Gerekli düzenleme yapılmıştır.
İyi forumlar.
-
Yani benim oyuncu olarak anladığım... Premium al ama oyuna girişte sıra beklemeye devam et, sıra beklemeyeceğini taahhüt etmiyoruz. Sunucu kapasitesini arttıramıyoruz veya arttırmak işimize gelmiyor. Nasılsa her ay premium alıyorsunuz. Mükemmel bir pazarlama stratejisi gerçekten tebrik ederim.
-
cevap değil çözüm istiyoruz kapasiteyi yükseltin yada server sayısını