28 Temmuz zindana atılan charları oyun yönetimi cıkardı cıkarmadan önce parası ile cıkan arkadaşlara iade yapılıcağı söylendi benim gibi bir çok kişi cebinden bu cash karşıladı bunların telafisi yada iadesi olucak mı ?
Printable View
28 Temmuz zindana atılan charları oyun yönetimi cıkardı cıkarmadan önce parası ile cıkan arkadaşlara iade yapılıcağı söylendi benim gibi bir çok kişi cebinden bu cash karşıladı bunların telafisi yada iadesi olucak mı ?
Dostum sana bir şey söyleceğim ama sakın beni yanlış anlama.
Şimdi ben hapis cezası alsam ve illegal bir faaliyet gerçekleştirmediğime adım gibi emin olsam para verip o karakteri hapisten çıkarmam. Bu işin peşine düşerim. Zaten Knight Online'ın resmi forumuna veya Knight Online konuşulan forumlara girip baktığımda da çoğunluğun bu problemi yaşadığını görür hatanın deüzeltilmesini beklerim.
Ama illegal bir faaliyet yaptıysam ve sonrasında bu ceza geldiyse demekki yakalandım diye düşünüp parasını öder ilgili görevi yerine getirir ve hapisten çıkardım.
Dün yaşanan bu hadisede hemen parasını verip görevi yapan arkadaşların tamamının hapis cezası alacak bir faaliyet yaptığını ve bunun farkında olduklarını düşünüyorum.
Merhaba.
Bu tür yanlış disipline gönderimler karakterinizin siciline işlemez.
Müşteri temsilcisi ile görüşebilirsiniz.
MÜŞTERİ HİZMETLERİ - ÇALIŞMA SAATLERİ:
Hafta içi : 10:00 / 18:00
Resmi tatiller ve dini tatillerde izinliler.
Destek: https://support.nttgame.com/
Bölüm seçimi yapamazsanız Ctrl + F5 yapmanız yeterli olacaktır.
Bilet gönderimi için en az 1 N-Point olan hesap yeterlidir, N-Point gitmemektedir.
Geçmişler olsun.