Merhaba bir arkadaşla pazarlık yaparken dc oldum geri girmeye çalıştıgımda Disturbing (Rift) CR 1 Day uyarısı aldım,mutlaka bi yanlışlık var,çünkü küfür yok,hakaret yok,son yazdıklarım incelensin lütfen.
Printable View
Merhaba bir arkadaşla pazarlık yaparken dc oldum geri girmeye çalıştıgımda Disturbing (Rift) CR 1 Day uyarısı aldım,mutlaka bi yanlışlık var,çünkü küfür yok,hakaret yok,son yazdıklarım incelensin lütfen.
Telefon numarası veya herhangi bir reel alışveriş bilgisi paylaştınız mı
Rift etkinliğinde kural dışı bir eylemden ötürü şikayet üzerine 1 gün ban yemişsin.
Yine de itiraz etmek istiyorsan bilet göndermelisin forumdan destek alamazsın
Ama gelecek cevap 1 günü geçer bence açılmasını bekle..
burdan destek verilmiyor sanirim bilet(ticket) at ama Rift etkinliginde birsey yapmissin galiba
rift etkinliğinde şikayet edilmişsin sanırım daha yeni kontrol edilip 1 gün ceza yemişsin
Merhaba,
Rift etkinliğinde önde durarak mobların gelmesini kasıtlı olarak engellerseniz bu tarz ceza veriliyor. Cezanızla alakalı itirazınız varsa bilet gönderebilirsiniz.
gece 1 de açılır çar şuan yediysen 1 gün bile ban yemiyosun kısacası :D sorun etme bukadar .
1 kere bile önde durmadım aksine önde duranlara tepki gösterdim(muhtemelen onlar şikayet etti),bu kadar kolaysa bu banlatma sistemi her uyuz oldugumuzu şikayet edelim banlansın ne kadar saçma bi olay.
Merhabalar,
Hesaba uygulunan cezalar detaylıca değerlendirmektedir. Yukarıda ekip arkadaşımın da belirttiği gibi itirazınız varsa destek bileti gönderebilirsiniz.
Bu şekilde problemler yaşamamak için oyunun davranış kurallarına uyulması konusunda özen gösterilmesi gerekmektedir.
Gerekli yanıtlar tarafınıza belirtildiğinden dolayı konu kapatılmıştır.
İyi forumlar.