Merhaba,
Dolar artarken cash fiyatları saat saat güncellenmesi, ancak dolar düşerken cash fiyatlarının değişmesi en az 4-5 hatta 10 güne kadar sürmesi bir tek beni mi rahatsız ediyor?
Printable View
Merhaba,
Dolar artarken cash fiyatları saat saat güncellenmesi, ancak dolar düşerken cash fiyatlarının değişmesi en az 4-5 hatta 10 güne kadar sürmesi bir tek beni mi rahatsız ediyor?
Selam.
Yanlış bilgi sahibisiniz bu konuda hala websitesi ve PUS üzerinde güncel kurun da altındadır. ESN kod satan firmalarla karıştırıyor olabilirsiniz.
https://cdn.discordapp.com/attachmen...80/unknown.png
Dolar 16.50 seviyelerindeyken 3200 cash fiyatı 600 - 620 tl bandındaydı 17 seviyelerine çıkınca 640 tl oldu. tekrar 16.50 seviyesine gerilediğinde ise hala 640tl. Benim sorum aslında buydu.
Siteler stokla çalıştığı için hemen güncellenmiyor. NTT nin kendi sitesinden alırsan mod arkadaşın söylediği gibi uygun olabiliyor.
Oyun içinden de bir yere kadar satın alabiliyorsun zaten cash'i mecbur danışıklı dövüş yapılan sitelerden almak zorunda ve ekstra para yatırma cash komisyonu ödemek zorunda kalıyor oyuncular.
şu an 5 dolar 83.21 TL
Pus hala ucuz :)
(dolar kuru 16.64)
Bu Aracı siteler Kur bazında belli bi cash alıyorlar mesela 16 tl iken depoladıkları zaman Dolar 17 tl oldu diyelim birden hemen fiyatı arttırmıyorlar elindeki stok bitene kadar 16 tl lik satıyor Yeni stok alıncada 17 tlden aldı diyelim geri 16,5 a dolar düşerse 17 tl den satmaya devam ederler elindeki stok bitene kadar . Elinddeki stoklara göre değişiyor olay yani.