-
Lunar Order Token Hk.
Herkese iyi günler iyi ramazanlar diliyorum.
Oyuna güncellemeyle beraber gelen lunar order tokenin getirilirken tamamen yeni server oyuncularına uygun getirildiği düşüncesindeyim.Yeni serverda ki arkadaşların hepsi zaten cz de fark atıyor ve bu farm esnasında bu tokenlerden kasabiliyorlar ancak bunun tersi durumda eski serverlarda cz farmı çok etkin değil bf saatlerinde ve bf içerisinde aktif dönen bir oyun var ve bu konu eski serverlarda bu tokenin kasılmasını oldukça zor duruma getirmiş durumda yetkililerden isteğimiz bu tokenlerin bfdeki yaratıklara da eklenmesidir.
Tekrardan herkese iyi günler iyi ramazanlar.
-
Drop oranıyla çok berbat bir etkinlik olmuş. Ama ne yazık ki bununla ilgili cevap vermeye bile üşeniyorlar. cz'de farm ile kasmayı dc pre ile çok denedim. Ama hiç denecek kadar az dropları. Üstelik daha önce ben de konu açtım ve sık sık yetkililere de yazıyorum ama verilen tek cevap savaşa girin oldu...
-
solo 25 adam kestim 1 tane attı treant 1 saatte 2 cardinal 1 saatte 3 tane drop oranları çok yüksek olmuş gunde 1 tane atsa daha iyi olacak !
-
Ne yazarsanız yazın boş umurlarında degil. Okuyup hıcbırsey yapmıyorlar.
-
Arkadaşlar Adam kesmeyle gelmiyor bu materyal partindeki adam yanında ölürse geliyor sırayla eğer adam kesmeyle gelseydi şuan bende 400 tane rahat olmuştu.
-
Kasamiyorsan pazardan al kardesim bende aldim pazardan zor kasildigi icin cozum basit yani item trade ediliyor yani kolaylik saglanmis size oyun yonetimi
-
ben 1 ay lunar tatto için kasıyorum nasıl pazardan alınıyor ben eski serverda oynayan bir insanım bf dönüyorum günümün 6 saati en azından bu bf haritasında geçiyor nasıl kasmamı öneriyorsun 300 tane aktif pk atıyorum her akşam adam kesmeyle falan gelmiyor. bf haritasına mutlaka eklenmeli
-
golden star ile aynı özelliklere sahip ama yapımı belki on katı kadar daha zor
kesinlikle kolaylaştırılması gerekiyor onun görünüşünü seven onu kullansın, star seven star kullansın
-
Bugün gelen gücellemeyle beraber düzeleceğini umduğum bf yaratıklarının droplarına eklenmesini beklediğimiz lunar order token malesef hala eklenmemiş şekilde düzeltilmiş bu durumda gerçekten eski serverların nasıl unutulduğu etkinliklerin nasıl bu oyunculara yönelik de değil yeni serverlara yönelik geldiği belli olmuş oldu malesef