-
Disiplin hapsi
Yıllardır Knight Online oyuncusuyum ve ilk defa bir karakterim disiplin zindanına girdi. Sizlerden 1 kere aynı cevabı almak için ticket attım ve sonunda oradan da süresiz ban yedim.
1 - Karakterim neden disiplin zindanına gönderildi. Bu konuda somut bir delil istiyorum. Bu konuda bana dönüş yaparsanız çok mutlu olucam çünkü ben karakterimi zindandan çıkardığımda tekrar Zindana gitmeyeceğimi bilmiyorum.
2 - Sebep belirtmediğiniz takdirde karakterimi oradan çıkartmayacağıma ve oyunu bırakacağımı sizlere bildirmek istiyorum. İlgili diğer hesaplarımda aynı şekilde.
3 - Bu konuda dönüş sağlanmadığı takdirde sadece nttgame ekibinin para kazanmak için Disiplin Zindanına attığı konusundaki düşüncelerim devam edecek ve çevremde oynayan insanlarda bu durumdan etkilenecektir.
4- Karakterimi hiçbir illegal durumda olmamıştır ve olmayacaktır.
Bu oyunda bir hizmet sektörüdür. Eğer sizler oyuncularınıza bir hizmet veriyorsanız saydam olmanız gerekiyor. Aksi takdirde kaybeden sizler olacaksınız, biz oyuncular olarak elbet başka bir oyun daha bulup oynayabiliriz. Bizi Knight Online ' dan soğutmayın.
SİZLERDEN BENİ HAPİSTEN ÇIKARMANIZI İSTEMİYORUM, SADECE SOMUT BİR DELİL İSTİYORUM!!!!!!!!!!!!!
BU KONUYU OKUYAN ARKADAŞLAR ''+'' yaparak sesimi duyurmaya çalışmama yardımcı olabilirler.
-
Bende bugün sebepsiz hapise atıldım ve sebebini öğrenmek istiyorum çıkarmak için kc harcamayacağım çünkü çıktığımda sebepsiz tekrar girmeyeceğimin garantisi yok
-
Bu tarz durumlarda kanıt sunma zorunluluğu yok
Destek ekibi karakterinizi inceliyor zaten eğer gerçekten temizseniz hesabı açarlar.
-
Merhabalar,
Forum üzerinden hesap desteği verilmemektedir. Bu tarz bir konunun açılması hesabın incelenmesini sağlamayacaktır.
"nttgame ekibinin para kazanmak için zindana attığı" diye devam eden cümlenize istinaden, böyle bir şeyin olmadığını belirtmek isterim. Oyuncuların bu zihniyetten kurtulmasını öneriyorum. Gm ekibi tüm şeffaflığıyla hareket etmektedir ve her bir iş titizlikle incelenmektedir.
Bilet gönderilmesi durumunda hesap incelenir ve belli bir şablon ile bilete yanıt verilir. Ortada bir hata varsa bu tespit edilir ve uygun görülmesi halinde gerekli telafiler yapılabilir.
Oyuncu verilen yanıtı tatmin edici bulmayabilir ve ısrarcı davranabilir. İşte bu tarz durumlarda müşteri hizmetleri ısrarcı davranılmaması konusunda uyarılarda bulunur, hala ısrarcı tavırlar sergilenirse müşteri hizmetleri destek sisteminden hesabı engelleyebilir.
Dizin isteklerine gelecek olursak, hesabın neye göre ceza aldığının belirtilmesi konusunda bir zorunluluk bulunmamaktadır.
Ayrıca her insanda olduğu gibi yasal haklarınız bulunmaktadır. Durumu yargıya taşıyarak dava açabilirsiniz.
Gerekli yanıtların verilmesinden dolayı konu yoruma kapatılmıştır.
İyi forumlar dilerim.