Chat Kısıtlaması Hk.
Chat kısıtlaması cezası olumlu olduğu kadar bir o kadar da olumsuzluklara gebedir. Çünkü uygulama politikanız tam kısıtlamaya yönelik.
Oyuna yeni girmiş bir oyuncu
Örn:
Gördüğü ilk kişiye "merhabalar *** " diye mi söze giriyor?
Yani demek istediğim bu kişi 7/24 mü küfre başvuruyor? Genellikle hayır!(%99)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eeee? O zaman bu kişilerin tüm iletişim kanallarını kapatmak nedir? Nasıl ki küfür sayılabilecek kelime setlerini sansürleyebiliyorsanız sadece "oyun içi materyallerin tam adlarını(noktası virgülüne)", "rakamları" ve "özel karakterleri"(+-; vs.) kullanabilecekleri bir kelime seti tanımlayın.(Çok zor olamasa gerek)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tarzancada olsa iletişim kurabilsinler Priestten bufflarını alabilsin, pazarda materyal adını ve fiyatını yazabilsin.
Ek olarak nasıl ki sıralamada olan oyuncuların PM'i özelleştirildiyse kimin chat kısıtlaması olduğunu anlayabileceğimiz bir özelleştirme getirin. Örneğin PM penceresinde bir ünlem olabilir veya bu kişilerin PM'leri farklı renk olabilir. Oyuncunun halini anlayabilelim!
Ayrıca uygulamış olduğunuz bu kısıtlama etkinliklerde oyuncu aleyhine işliyor. Atıyorum, adam tp olmak istiyor partideki mage farkında değil? Buffları bitmiş prieste söyleyemiyor!! Bir kere ölür ikincisinde partiyi aşağıya çekmeye başlar veya direkt oyundan çıkar. Bir kişinin cezasını neden bütün parti çekiyor?
Bu oyun yönetimi tarafından dayatılan "Game Disturbing" değil de nedir? Oyuncuyu oyundan uzaklaştırmak dışında bir işlevi yok. Bu durum yaşanıyor diye ben kimi kime rapor edeyim??
"Diğer başka birçok oyunda chat kısıtlaması oyun deneyimini asgari düzeyde olumsuz etkileyecek düzeydeyken burada bir o kadar katı ve sansürcü bir zihniyetin hakim olması üzücü "Black Mirror" tadındaki anlayışınız ile başarılar."
Lütfen bu konuyu dikkate alın!! Zira arkadaşımın sözcüsü olmaktan biraz sıkıldım :) Her zaman derdine yetişemiyorum.