-
Çar Soyuldu
Vega serverındaki ImKado nickli hesabımdan mythrill setim, +8 iron bowum çalındı yaklaşık 30 dakika once. Çalan oyuncunun adı . Karus okcu veya asastı tam goremedim ama fotografını cektım. Çarım genie ile emc de vega 1 de kardan adam kesiyordu. Telefonla konusuyordum 5 dakika icinde Folk villageye gidip itemleri aktarıyordu. Tam bankadaki itemleri alıyorduki pc ye oturdum ve almasını engelledim. Benim anlamadıgım pc de teamviewer yok, uzaktan baglantı secenegim kapalı, bu insanlar nasıl bağlanıp çalabılıyorlar. Üstelik itemleri dün aldım bu akşam çalındı ? oyun giriş ID'im " " dir. lütfen hesabıma girilip itemlerin geri çekilmesini istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yani anlamadığım şey senin PC oyunda iken Teamviewer açık olmadan nasıl karakteri Folk'a götürebiliyor. :D
-
bende onu anlamıyorum. Tw yuklu bile degil bilgisayara gerisini sen düşün. Tw yüklü olsa dicem goremiom ama yuklu bıle degil.
-
Merhaba,
Lütfen kanıtsız suçlamalarda bulunmayın.
Yaşadığınız durum için üzgünüm.
Çalınan eşyalar için item restorasyonu yoktur.
Hesabınızı güvene almak için temiz bir cihazdan bilgilerinizi değiştirebilirsiniz.
Bu durumlara ek olarak adli süreç başlatabilirsiniz.
-
Dava açarsan nttgame paylaşmak zorunda kalıyor trade ile kime aktarıldığını. Bulup dava açabiliyorsun. Bence peşini bırakma. Bildiğin hırsızlık bu. Ha birinin evine girip altınlarını paraları çalmışsın ha karaktere girip itemlerini çalmışsın.
-
tabiki dava açıcam asla bırakmam peşini bu işin. Sokaga cıkma yasagı bitsin ilk işim gidip dava açmak olacak. Karaktere girmeyi geçtim bilgisayarımada girmiş hem soyulma için dava acıcam hemde ozel hayatın gizliligini ihlal etmekten tazminat davasıca acıcam asla bırakmam bu işin peşini. Eğer soyan kişi de bunu goruyorsa bilsin asla bırakmıcam pesini bu işin.