Ya, ben cash cekmek istiyorum, ama bu ay içinde 400 cash çektiğim için cash almama izin vermiyor. Ay sonuna kadar beklemem şartmı şimdi? beklemeden alamıyormuyum???
Printable View
Ya, ben cash cekmek istiyorum, ama bu ay içinde 400 cash çektiğim için cash almama izin vermiyor. Ay sonuna kadar beklemem şartmı şimdi? beklemeden alamıyormuyum???
Geçen bir arkadaş buna benzer bir konu açmıştı 3200 cash almak istediğini fakat alamadığını söyledi , Çünkü artık alımlarda belli bir limitin üzerinde alışveriş yapılmıyor, Sorununu 2x1600 cash alarak çözdü fakat siz 400 cash almak istiyorsunuz daha altı olmadığı için ve limitiniz doldu deniliyorsa diğer ayı beklemekten başka çareniz yok malesef.İsterseniz eğer Resmi Reseller'lardan cash temin edebilirsiniz.
Diğer resmi sitelerde de mobil ödeme seçeneği biraz pahalı kalıyor, bu 1 ay bekleme süresini geçme gibi bi şansım yokmu hiç?
Biraz önce bişey denedim, cash in bir kısmını alabildim, :D 2000 alıcaktım, 1200 aldı, şimdi kalanını halletmeye çalışıyorum. teşekkürler, fikir için ^^ (2x 1600 den yola çıktım :D )
kalan 800 ü alamadım ama bu bile yeterli, en azından bronze premium alabilirim artık :)