-
tpt ban haksız..
selamlar.
keshan35 id li hesabımla yaklaşık 2 haftadır aktif bir şekilde oyuna dönmüştüm. hiçbir şekilde kosp kullanmadım makro dahi kullanmadım.
bugün biraz önce hesabıma giriş yapmak istediğimde tpt ban yazısını şokla karşıladım. kosp kullanmadığım premium aldığım yavaş yavaş oyuna ısındığım karakterimin banlanmış olmasını büyük bir hata olarak görüyorum.
ko oynuyorum diye bilgisayarıma format atmak zorundamıyım? bilgisayarımda önceden yüklü yada mevcutta yüklü herhangi birşey bulunuyorsa bile herhangi bir kosp programı kullanmamama rağmen ban yemem çok saçma değil mi?
banımın acilen açılmasını adam akıllı incelenmesini istiyorum durumun haksız yere ban yedim
-
Daha önce kullanmış olduğunuz koxp, makro veya benzeri bir yazılımı(oyuna müdahale edebilecek farklı bir uygulamayı) bilgisayarınızdan kaldırmadan, bilgisayarınıza format atmadan tekrar legal bir giriş sağlamışsınız. Ban yediğiniz sırada bilgisayarınızda bulunmuyor olması ban yemenize engel değil.
Temiz bir başlangıç yapıp hesabınızı riske atmamak için format atmak en güvenli yol.
Eğer yediğiniz bana itiraz etmek istiyorsanız Destek bileti gönderebilirsiniz. Ancak genelde bu durum için olumlu geri dönüş alacağınızı düşünmüyorum.
Ayrıca bilet göndermeden önce şu konuyu incelemenizi de öneririm.