Login failed hatasi aliyorum oyun ici
internet explorer olayini yaptim olmadi yardim !!
siteye de giriş yapılmıyor
Printable View
Login failed hatasi aliyorum oyun ici
internet explorer olayini yaptim olmadi yardim !!
siteye de giriş yapılmıyor
Ticket at düzeltiyolar
Yapmanız gereken adımları yazıyorum.
PUS, Internet Explorer üzerinden çalışmaktadır ve sistemde en güncel sürümü yüklü olmalıdır. Sürüm güncel değil ise Login Failed hatası karşımıza çıkacaktır.
Çözüm için sistemde Windows Güncellemesi var ise en güncel sürümün yüklenmesi veya Microsoft'un sitene giriş yapıp güncel sürümü indirmeniz gerekmektedir.
Bunun yanında Windows 7 ve üstü işletim sistemine sahip olunması gerekmektedir.
Sistem güncel ise ve hala giriş yapılamıyor ise aşağıda yazdığım diğer çözümü gerçekleştirmelisiniz.
Internet Explorer > İnternet seçenekleri > Gelişmiş'e basınız. Ekranda TSL ve SSL ile yazan ifadelerin hepsinin tikli olduğuna emin olunuz.
Bu işlemleri yaptığınız da bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayın.
Eğer hala düzelmez ise bilgi verin lütfen.
Yaptım ama düzelmedi, Windows 7 kullanıyorum. Explorer sürümüm güncel, söylediğiniz ayarları da aktifleştirdim. Pc yi yeniden başlattım. Yine de düzelme göstermiyor. Oyuna ilk girerken farkında olmadan diğer oynadığım oyunda (başka oyun telaffuzu yasaksa diye adını söylemiyorum) kullandığımız ping düşürücü program açıkken, KO'a giriş yapmıştım. Acaba bu sebeple bir hata alıyor olabilir miyim? Yani açık unuttuğum ping programımın sağladığı ip adresi değişikliği sebep olabilir mi? Onu da arkadaşım uyandırdı da öyle farkettim. onu da bir sorayım dedim. İlk kez oynuyorum, cehaletimi hoşgürünüz lütfen.
Söylediklerinizin hiç biri işe yaramıyorsa yapılacak şeyi buldum. İnternet explorer ayarlarını, oyun açıkken varsayılan ayarlara geri döndürünce düzeldi. Bilginize. ;)