-
Bayram gelmiş neyime...
Sorun var. Sorunlar var. Ardı arkası hiçbir zaman kesilmiyor. Sıkıntılar bir türlü bitmiyor. Yetkililer bayram etkinliği duyurusu yapıyor, %25 Exp&Noah artışı ve PUS itemlerinde indirim olacak diyor. Fakat hala ICS ile ilgili bir bilgi verilmiyor. Bilgisayarıma format atıldı, download edip id ve authcode göndermem gerekiyor; ama siteye girilmiyor. Çalışma var deniliyor, 3 gün oldu çalışmalar bitmiyor.
Ben ve benim gibi bu durumdan dolayı oyuna giremeyen arkadaşların bu etkinliklerden nasıl yararlanmalarını düşünüyorsunuz? Oyuna giremedikten sonra nasıl para yatırıp NPoint alalım? Nasıl bu indirimlerden faydalanalım? %25 Exp eventinden oyuna giremeden nasıl yararlanalım? Şimdi ben 6 aylık OTP için verdiğim NPoint'e mi yanayım, kaçıracağım eventleremi? Acaba sizler müşterilerinize gereken değeri ne zaman vereceksiniz? Kabulumdur; çok çalışıyorsunuzdur. Gecenizi gündüz ediyorsunuzdur. Eyvallah. Sizden istenilen çok şey değil, 5-10 dakikanızı ayırıp resmi bir bilgilendirme yapmanız bile bizlerin negatif düşüncelerini azaltıyor. Kızgınlık bir nebze diniyor.
Bu istenilen çok mu?
Yönetim olarak biraz kendinizi müşterilerinizin ve oyuncularınızın yerine koymanız, olaylara bizlerin gözünden bakmanız emin olun sizlere hiçbir şey kaybettirmez, aksine kazandırır. Daha duyarlı ve daha anlayışlı olmak her zaman kazandırır asla kaybettirmez. Söylenecek şey çok ama lafı da çok uzatmanın pek manası yok. Kısacası bayram gelmiş neyimize...