ilk günden sonra drop oranında bir değişiklik oldu mu ikinci gün neck belt cs düşüren oldu mu bunları merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim..ayrıca dc premium dragon box drobunu etkiler mi?
Printable View
ilk günden sonra drop oranında bir değişiklik oldu mu ikinci gün neck belt cs düşüren oldu mu bunları merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim..ayrıca dc premium dragon box drobunu etkiler mi?
2. gün droplar düşürüldü. Premium etkisi yok. Oyuna birazcık item girdi bence bu gayet iyi oldu.
Droplarda değişme şuan için yoktur.
Düşüren arkadaşlar iyi oldu diyorda.d bizim zararımıza oldu. d .ama kırdırmak zewkliydi 8 senedir şu oyunda ama yüzüm gülmedi + basma konusunda olsn item düşürmedi premium lada alakası yk .d ama yüzü gülen arkadaşlar için bizimkide güler :)
Dün iron belt +1 düşürdüm tamamen şans diyebilirim.
Bize böyle bilgileri söylemezler,eğer kendileri açıklama yaparlarsa yaparlar zaten.Benim bildiğim bu.
Arkadaşlar,
Droplarda düşüş olması için bunun bir açıklamaya bağlı olması gerek. Dropların düşürüldüğünü iddaa ediyorsunuz güzel, fakat neye dayanarak?
Eğer bu konu hakkında bir açıklama var ise paylaşınız ki konuyu açan arkadaş netliğe kavuşsun eğer yok ise, Moderator arkadaş tatlı bir dil ile konuyu bağlayarak kilitleyebilir.
Dip Not: Hiçbir premium dragon box'u etkilemez. Çünkü düşen drop %100 zaten.
ilk gun +1nec +1belt +3 cs dusuren gecilmiyordu
2 tane pach geldi kac kisi ss alip paylasmistir nec belt cs dusurdum diye
oranlar dusurulmustur yada kaldirmislardir artik nec belt cs yok