sorun benden kaynaklı ama şimdi de mailimi hatırlayamıyorum ve deneme yanılma yöntemi ile bulmam isteniyor. Buradan herkese bir öneri olsun bu da eski hesaplarınıza dönmeye çalışmayın :D
Printable View
sorun benden kaynaklı ama şimdi de mailimi hatırlayamıyorum ve deneme yanılma yöntemi ile bulmam isteniyor. Buradan herkese bir öneri olsun bu da eski hesaplarınıza dönmeye çalışmayın :D
o sorunu bende yaşadaım 1 hafta sonra ileti anca gelmişti :D benimkisi çok ciddi bi iş olmadığı için üstünde durmadım ama hotmailden kaynaklı bi durumo knight değil cünkü aynı günde benhotmaili sıfırlamak içinde asıl hotmail hesabıma mail attırmıştım yok oda gelmemişti
Aşağıdaki linke bakarak fikir yürütebilir sorunun kimden kaynaklı olduğunu görebilir ona göre yol izleyebilirsin.
https://answers.microsoft.com/tr-tr/...2-57e46c495775
şifre deyiştirme saçmalığı çıkmış çok saçma bir uygulama şifreni biliyosun meili hatırlaadığın için karekterine giremiyosun
burda sorunu hotmaile atmışlar sorun oyunda 3 hesabım var 3 ündede oyuna girerken sişrenizi değiştirin uyarısı aldım diğer 2 sinde sıkıntı yok siteye girdim değiştirdim onay maili geldi ama en cok kullandım 10 sene geçmişi olan hesabıma gelmiyor madem senin atın linkte sorun hotmaildeyse diğer 2 hesap ba niye geldi ?