Originally Posted by
Efser15x
Sahibi de olsan , kiracı da olsan , misafir de olsan seninde hukuki olarak hakların var.
Aresi diezi kapatsın bakalım nttgame ne olucak ?
Bitcoin ticareti yada çiftlikbank gibi düşün. Kimse seni zorla para yatır demiyor , isteğinle yatırıyor item ve cash alıyorsun. Ve bunun karşılığını da sana sanal yada real olarak vermek zorunda. Kafasına göre vermeme lüksü yoktur.
Ve lakin bunu da ekliyorum bak , TL ile item alışverişi yapıldığı müddet oyunun itemleri sileceğini , hesabı bloke edeceği hakkı vardır. Aynı şekilde dupe vs itemler , kullandığı 3. party programları içinde geçerli.
Ama gelip , kardeşim ben sana kıl oldum , itemini siliyorum , hesabını kapatıyorum , banlıyorum , yok hapse atıyorum gibi bir durum asla ama asla söz konusu olamaz.
Aynı şekilde Ares diez vs gibi eski serverların kapatılması da ŞUAN için mümkün değildir. Oradan az gelir elde ettiği için onları örnek gösteriyorum. Altar vega sirius için de geçerli bu dediğim. İnsanları mağdur etme hakları hukuksal olarak yoktur. Bu tamamen korunmaktadır. Ne kadar sanal bir sisteme güvensekte.
Ancak serverın iflasını göstermeleri gerekmektedir. Ki ona da zaten usko kendi çözüm buldu ve diğer serverlar ile birleştirme kararı aldı.
@scorp_lion yanılıyorsam bir şeyler eklersin