Tpt- x ip match 3 tane aktif oynanan karakterin haksiz banlanmasi !!!
Merhabalar...
Sirius da oynamaktayız. Aynı ip üzerinden 1 kişi tpt-x ip match hatası alıyor. Bu hatanın ne olduğunu öğrenemeden kendi yan karakterime girip oyunda geziyorum daha sonra arkadaşımın pk atalım demesi üzerine başka karaktere giriyorum 40-50 dk pk attıktan sonra kendi karakterim + pk için girdiğim karakter + birlikte pk attığım karakter ( yaklasık 10 saat önce felan o karaktere de girmişliğim var ) aynı bu hatayı veriyor ve ip ban olduğunu öğreniyoruz. O ip den girilen tüm hesaplar süresiz banlanacakmıs. Yani bu hiç akıl karı bi durum değil. Hile ile bi alakamız olsa kendi hesaplarımıza girmeyiz + o kadar cash para harcamayız genie dir genie hammer dır. 3 account toplamında 4 tane 80 lwl 1 tane 75 lwl 1 tane 76 lwl karakter bulunmakta hepsi elle ve genie ile kasılmıs karakterler pus gecmisinden detaylı görülebilir. 3 karakterden herhangi birinin illegal bir programa bulusmadığını temin ederim. Açık senete imza atabilirim.
Burdaki olay 4 kişi sınava giriyor 1 kişi kopye çekiyor yetkili diyor ki defolun gidin burdan başka bişey değil. Heves le başladığımız oyuna kaldığımız yerden devam etmeyi temenni ediyorum.
bilet numaram:#VDO-628-87768
Sirius
ShiRashi
Herhangi bir GM MOD çıkıp derse ki kanıtla birlikte windows un da şu dosyada şöyle bir program var 3.parti uygulama var Açık senet imzalamaya hazırım.