Yardımlarınızı Bekliyorum.
Sorunuma sebep olan olay şu. Ne zaman Knight Online kendini şeffaflaştıracak ve insanları haklarını arayabilecek. Konunun yeri burası değil diye belirtmeden önce şunu da eklemek istiyorum. Konunun yeri tam da burası. Medya yoluyla insanlar kendilerine veya firmalarını dünyaya açarlar. Fakat Knight Online hakkında böyle bir şey olmuyor. Suçlu suçsuz ayrımı yapılmadan ve biletlere otomatik olarak cevaplar veriliyor. Bunun yanlış olduğunu ve her olayın kendi içerisinde değerlendirilmesini talep ediyorum. Nasıl derseniz örnek olarak açıklayayım. Günümüzde varlıklı bir ailenin ferdi markete gitse ve herhangi bir ürünü alıp cebine koysa. Marketten çıktıktan sonra parasını ödemediği tespit edilip, kapısına polis gitse. O kişi direk nezarete atılabilir mi ? Cevap veriyorum, hayır. Çünkü günümüzde "hayatın olağan akışı" diye bir kavram var. Ve bu "olağan akışa" göre bu ferdin, marketten ürünü çaldığına değil, cebinde unuttuğuna hükmedilir. Bu da yanlışların ve hataların önüne geçer. Peki soruyorum sizlere yöneticisi olduğunuz bu oyunda neden böyle değil. Piyasa değeri yüksek karakterim ve içerisinde bulunanlar gözetilmeden, hile kullanmadığım halde neden TPT X ban yiyorum. Üstelik hile videoları çeken, hile kullandığı alenen belli insanlar sadece hapis alırken, benim başıma neden böyle bir iş geliyor. Bunun da cevabı belli, GM takdiri deniyor. İçerisinde beş kuruş masraf yapılmayan hile kullanmak için açılmış charlar hapise gönderiliyor ki para verip geri açsınlar diye. Emek ve para harcanmış karakterler de oyundan süresiz uzaklaştırıyor. Hırs yapsın, yenisini dizsin diye. Gün gelecek bu adalet en çok haksızlık yapanlara lazım olacak. Karakterimi kim banladıysa bana haksızlık yaptı ve hakkımı helal etmiyorum. Ayağına taş dokunsa dilerim allahtan bana yaptığın haksızlığı hatırla.
Ve şuna inanıyorum. Bir gün basiretsiz ve adaletsiz yöneticiler ellerindeki gücü kaybedecekler. Çünkü bunun bir sonu yok. Herkesi banlayamazsınız. Size user lazım. O zaman yine oyuncu mahkemeleri açacaksınız ve karakterler tekrar açılacak. Fakat siz o koltuklarda olur musunuz. İşte bu sorunun cevabını bilmiyorum ..