Knight Online Ve Pazar Tutma Sorunsalı?
Herkese merhaba,
Yıllardır bu oyunu oynarım. İnanılmaz bir pazarı var. Hem çok kazançlı hem çok keyifli bir pazar ya da en azından öyleydi. Olympia serverıyla beraber pazar tutmayla karşılaştım. 2-3 kişilik bir ekip multiyle onlarca hesap açıp bütün pazarı ele geçirmişti. Bir biri tutuyordu bir diğeri. Report ediyorsun bir işe yaramıyor. Banlandı diyelim tutukları hesap banlanıyor. E adamlar zaten boş hesaplarıyla bunu yapıyor tekrar tekrar bunu yapıyorlar. Oyunun içince bu konuda ahkam kesiyorlar. Bu noktada nttgame mi oyunu kontrol ediyor yoksa illegal yollara bir çok hesap açıp biz normal pazarını yapmaya çalışan adamları önleyen bu bir grup oyun içi çeteleşen insan mı? Bu adamlar nasıl bu kadar rahat davranıp tehdit edebiliyor ? Ve bu sorunun olduğu benim gibi sıradan bir oyuncu tarafından bile görülebiliyorsa nasıl koskoca bir Nttgame ve ya oyun geliştirici yada gm artık nasıl adlandırırsanız görülemiyor? Nasıl pazar tutmanın önüne geçilemiyor? Pazarlarımız tutuluyor ve hepimizin emeğine ve zamanına yazık oluyor. Ben bu konuda bir şey yapılması gerektiğine inanıyorum ve benim gibi buna inan başka arkadaşlarımın da olduğunu düşünüyorum. Fikri olan varsa söylesin lütfen.
Herkese İyi Oyunlar.