1+1 etkinliği biteli çok olmuyor ancak yaza girerken yapılacak bir Level Jump etkinliği çok fazla user kazandırır diye düşünüyorum. Yakın zamanda bir Level Jump etkinliği olacak mı bilen var mı?
Printable View
1+1 etkinliği biteli çok olmuyor ancak yaza girerken yapılacak bir Level Jump etkinliği çok fazla user kazandırır diye düşünüyorum. Yakın zamanda bir Level Jump etkinliği olacak mı bilen var mı?
Büyük ihtimal söz konusu değil. Bence olursa, görevlerin sıfırlanması etkinliği olur.
Arkadaş koxper sanırım. Bu eventi tek isteyenler koxperler,depoluyorlar +70 charları başımıza bela oluyorlar. User filan topladığı da yok ayrıca. Elinde char kalmadı sanırım banlana banlana.
Hayatımda hiç koxp kullanmadım. Neden hemen yargısız infaz yaptınız anlamadım. Level kasmak için yeterli zamanım yok, bu yüzden bu tarz etkinliklerle kasabilirim sadece.
Hiç exp kasma. Sadece görevlerle 80 olabiliyorsun.
Merhaba,
Şu an için görevlerle çok rahat bir biçimde exp kasabilirsiniz zaten. Eskiye göre; yapabileceğiniz birçok görev var, kesmeniz gereken yaratık sayısı daha az, kazanabileceğiniz exp daha fazla. Bu yüzden ben de böyle bir etkinliğin yapılmasına sıcak bakmıyorum.
Lv Jump'a gerek yok. Olmamalı da.
Maradon Bölgesi'nden başla, Folk Village dahil orada 35-40 Lv e kadar gidebiliyorsunuz. Hadi 1 party kurup Shadow Seeker'lerde ve köpeklerde kastınız diyelim 45-i zorlar.
Geçelim, Luferson / El Morad Castle'ye..
Burada mi görevler ile çok rahat bir şekilde +60 olabilirsiniz. Chat Görevleri dahil. Bitti mi ? Hayır!
Border Defans War etkinliği var. Exp Flash'var
Bitti mi ? Hayır !
Eslant var burada ki görevler + chat görevleri var.
Kolay Gelsin, Bol Exp'Ler ..