-
otp sorunu
oyunda yaşanan bir problemden dolayı otp kodumu sıfırlamak zorunda kaldım bunun bedelini ben ödedim sıfırladım ancak hala aynı hatayı alıyorum
"error otp login failed with unknown issue. please contact customer service"
bu sefer bir kere denedim hatayı aldım bekliyorum sonra yine tüketici değil üretici haklı triplerine girmesin kimse
-
bekliyorm 2. kez denedim sıfırladıktan sonra hata almaya devam ediyorm
-
Bari ilgileniyoruz diyin bugg sorununa 3 saniyede cevap geldi ayıp
-
Otp de genel bir sorun oldu keşke resetlemeseydin de bekleseydin kardeş.
-
herkes resetle dedi çünkü şu anda oyunda olanlar var ama ben hala girmeyi bekliyorum. o hata esnasında 10 kere yalnış girdim o yüzden hak verdim ve resetledim
3. yü denememi ister misiniz sayın yetkililer yoksa buraya bekle kardeş ilgileniyoruz yazacak bir yetkili varmı
-
3. yü denedim semenberg goş koxp var desem koşuyorsunuz da hala giremiyorum
<Ben nereden bileyim böyle bir sorun var otp de dün başladım daha oyuna ayrıca sorun saatim 11:30 da oldu 30 dk bilgilendirme gelmedi forumda skntı yazılmadı en son konu açtım sorunu ilk defa gördüğüm için pata küte girdim 10 kere bu şimdi benim hatammı oldu forumlarda falan tarama yaptım ama dc edilme saatim çok önce 1 saat sonra oyun açıldı bilgilendirme 12:00 da yapıldı yazıkk.. sizde neden ekipten yanasınız anlamadım halkın ynaında olun>
yazdığımda resetle diyip konuyu kapatıyorsunuz cevap neden gelmiyor birşey yazın git oyunu bırak para harcama diyin bana 9 sene sonra oyuna döndüm dün başladım bana birşey söyleyin
-
#semenberg Atilla Tekrr Krovaz Kaçırma yazdım baktın mı
-
2 saat oldu oyuna giremiyorm 4. deneme hakkımı da kullanayım mı acaba
-
4. kez de denedim sinirlenmeye başlıyorum gerildim bir şey yazın şuraya artık
-
15 ntt points harcadım yetmedi mi kişisel banka hesabınızı yollasanıza oraya da para yollayayım belki ilgilenirsiniz