Beyler orion sunucusunda oynuyorum.Charımın presi bitti ancak inventoryde yeni pre var.Aktif etmek için oyuna giremiyorum.Belki gece girerim umuduyla sabaha kadar denedim ancak yine giremedim, yetkili birinden bi açıklama bekliyorum.Teşekkürler.
Printable View
Beyler orion sunucusunda oynuyorum.Charımın presi bitti ancak inventoryde yeni pre var.Aktif etmek için oyuna giremiyorum.Belki gece girerim umuduyla sabaha kadar denedim ancak yine giremedim, yetkili birinden bi açıklama bekliyorum.Teşekkürler.
Aramıza hoşgeldin :D
Sende bizdensin kardeşim geçmiş olsun :)
#DirenPreKırdıramayıpServereGiremeyenler
Presiz girişi kapatmışlar giremezsin. 22 sıra aldım yinede oyuna giremiyorum. 10dan aşa düşmedi sıra
aynen hocam sıra az olsa da girmiyor bildiğin kapatmışlar
Ama sorduğun zaman yapacak birşeyimiz yok diyorlar :D
#DirenPreKırdıramayıpServereGiremeyenler
Ya bu durum hala düzelmedi 3 sıra veriyor 10 dakkada girmiyor varmı böyle bir şey ya girip disc premium basıcam üzerimdeki oyun paarasıyla aldım ve bu bir free2play oyun sözde ben burduk yere 80 tl felan yatıramam zaten bende olan bişeye
siz kendinizi cok uyanık sanıyorsunuz oyun ici 2 gb kas hornette onlada pre al oyuna giremiyorm de o kadar adam enayi mi gidip cash cekip pre alıyor ??????
çarşamba gece 3 den sonra res geliyor arkadaşlar serverın açılmasını bekleyin start geldiği anda girip halledebilirsniz ben öyle yaptım
Presiz Giriş mümkün ama prelilere bile sayı sayarken pre olmadan tabiki giremezsiniz ama res sonrası girebilirsiniz.