Gaia Bir Charım soyuldu Biri Çalındı
Uzun bir aradan sonra tekrar oyuna başladım. Premiumdu cash'dı dünyanın parasını yatırdım. Yaklaşık 1 ay oldu oyuna başlayalı dün gece 2 de pazar charımdan çıktım sabaha bir girdim 60 gb değerinde itemim ve 20 gb param gitti. Diğer charıma girdim herşeyi çalınmış mailine kadar. Bilgisayarımda sadece Knight yüklü bütün güvenlik önlemleri alınmış. Benim gibi onlarca arkadaşım mağdur. Benden daha fazla emek veren ve para yatıran arkadaşlar var. Emeğe yazık günah. Ticket attık cevap gelmeyeceğini bile bile. Soyulan arkadaşlarla birlikte Taksim'de yürüsek Basına demeç versek büyük yankı uyandırırız. Otp gibi saçma sapan sistem getirmişler o bile paralı. Tavuk gibi yoldular bizi resmen. Bunun sebebi Kingdom online diye bir oyun çıkardılar bütün yoğunluğu oraya verdiler. Oraya oyuncu çekmek amaçlı diye düşünüyorum. Soyulan arkadaşlar olarak topluca hareket ederek NttGame'ye karşı bir tepki göstermemiz lazım. Görüyorumki herkes kendi başına hareket etmeye çalışıyor ama sonuca ulaşamıyor. Toplu şekilde organize olursak belki bir neticeye varırız.